Fakta om kursen
09.00 - 17.00
Från 12900kr ex. moms
Endast 3 platser kvar!
09.00 - 17.00
Från 12900kr ex. moms
Från 12900kr ex. moms
09.00 - 17.00
Från 12900kr ex. moms

Retorikkurs Snacka Snyggt

Snacka Snyggt är vår grundkurs i modern retorik, och är till för dig som vill avdramatisera det här med att stå inför folk och tala. Efter kursen ska du både våga och vilja prata inför folk, och ha verktyg för att utforma presentationer som dina kunder och kollegor ser fram emot.

Vi kliver in i den moderna retorikens värld där du får lära dig om psykologiska mekanismer som avgör om folk lyssnar eller inte lyssnar på vad du säger. Du får retoriska redskap och lär dig presentationsteknik för att få lyssnarna i ditt grepp, redan från den första sekunden. Vi behandlar bland annat kroppsspråk, rösthantering och argumentationsteknik. Mycket fokus läggs på presentationsövningar som filmas, varpå feedback ges från kursledare och kurskollegor. Snacka Snyggt är den självklara retorikkursen för dig som vill lära dig grunderna i modern retorik och konsten att tala inför en publik.

Kursinnehåll

 • Vikten av att sätta sig själv i perspektiv
 • Använd kroppsspråk, röst och klädsel för att förstärka ditt budskap
 • Effektiv presentationsförberedelse
 • Vägen till trovärdighet, nyfikenhet och välvilja
 • Argumentationsteknik
 • Verktyg för framtida retoriska utmaningar
 • Presentationer och övningar som filmas
 • Feedback från kursledare och kursdeltagare
 • Filmat material och personlig återkoppling från kursledare
 • Kursintyg

Anmäl dig till Snacka Snyggt – två dagar

 • Anmälan
  En bekräftelse på att vi mottagit din anmälan mailas så snart som möjligt. Har du inte fått bekräftelse från oss inom 3 dagar, vänligen kontakta oss. Kallelse till kursen mailas ca 3 veckor före kursstart. I kursavgiften ingår kursmaterial, för-och eftermiddagsfika samt affärslunch. Vid bokning av kurspaket ingår även en gemensam 3-rättersmiddag kursdag 1 samt övernattning på vår kursgård. Tiderna för kursen är 9.00-17.00 samtliga dagar.

  Kursen faktureras i förskott och ska vara betald innan kursstart. Vi ber dig avsätta tid i din kalender för att delta på kursen fullt ut, sen ankomst eller tidig avvikelse kan påverka din eller dina kurskamraters behållning av kursen.

  Bokningsvillkor
  Anmälan är bindande. Om du får förhinder kan platsen överlåtas till en kollega. Alla av- och ombokningar samt platsöverlåtelser ska alltid göras skriftligt. Ombokning kan ske senast 30 dagar innan kursstart utan kostnad. Vid ombokning 29-14 dagar innan kursstart debiteras en ombokningsavgift på 25% av kursavgiften. Vid ombokning senare än 14 dagar innan kursstart debiteras en ombokningsavgift på 50% av kursavgiften. Vid utebliven närvaro är kursplatsen förverkad.

  Sjukdom
  * Du kan överlåta platsen till en kollega. I övrigt gäller av-och ombokningsreglerna enligt ovan.