Dagen var givande för oss som ledningsgrupp då viktiga aspekter av kommunikation, förväntningar och ledarskap belystes på ett glatt och inspirerande sätt. Vi är glada att vi var flera som deltog från samma ledningsgrupp då det blev lätt att ta med frågorna för vidare diskussion och aktivitet

Fredrik Marthinsen, New Minds

Otroligt bra upplagd utbildning, det enda som var trist var att dagen gick alldeles för fort 🙂

Ingela Rosenholm, Försäkringskassan IT

Väldigt lärorikt. Kursledare öppnade upp för intressanta diskussioner bland kursdeltagare. Materialet vi använde under kursen (boken) var väldigt bra den med.

Nahom Fessahaye – KoF, Botkyrka Kommun

OM KURSEN

Den här kursen är den självklara retorikkursen för dig som vill lära dig grunderna i modern retorik och konsten att tala inför en publik. Efter kursen ska du både våga och vilja prata inför folk, och ha verktyg för att utforma presentationer som dina kunder och kollegor ser fram emot.

Plats

Stockholm

Göteborg

Deltagare

12

Pris

från 14900 kr exkl. moms

Längd

Tvådagars (9-17)

OM KURSEN

Säkra din plats på ledarskapsprogrammet som hålls av Sveriges främsta retoriker. Det blir en chans att knyta värdefulla kontakter och att avsluta året med det bästa inom retorik med sig för att bli en framgångsrik ledare.

Plats

Stockholm

Deltagare

25

Pris

34 900

Längd

Heldag (09-17)

OM KURSEN

Kursen är för dig som känner att du skulle vilja tala, men inte vågar. Scenskräck, talängslan och kanske fobi sätter käppar i hjulet för folks yrkes- och ibland privatliv.

Plats

Stockholm

Deltagare

12

Pris

6995 kr exkl. moms

Längd

Heldag (9-16)

OM KURSEN

Kursen är för dig som håller såväl små som stora presentationer i jobbet eller andra sammanhang men passar även dig som har kundmöten eller håller pitcher. Det här är en intensiv kurs i presentationsteknik där deltagarna aktivt får arbeta med de olika verktygen genom ett flertal kreativa och lättsamma övningar som ger tydliga resultat direkt.

Plats

Stockholm

Deltagare

16

Pris

8900 kr exkl. moms

Längd

Heldag (09-17)

Kommunikativt Ledarskap

OM KURSEN

Kommunikativt & digitalt ledarskap är kursen för dig som vill effektivisera samtalen och göra dem konstruktiva – så du kan få göra det du gärna vill hinna med – jobba! Vi går igenom 15 samtalsutmaningar alla chefer tjänar på att behärska.

Plats

Stockholm

Göteborg

Deltagare

16

Pris

9900 kr exkl. moms

Längd

Heldag (09-17)

OM KURSEN

Här kommer du få lära dig allt du behöver veta för att kunna hantera alla typer av härskartekniker och andra besvärliga beteende på ett retoriskt vinnande sätt.

Plats

Stockholm

Deltagare

16

Pris

7900 kr exkl. moms

Längd

Heldag (09-17)

OM KURSEN

Det här är kursen för dig som vill lära dig kommunikativa nycklar för att bli en skicklig förhandlare. Oavsett om det handlar om tydliga strategier för att få igenom dina förslag eller hantera deras nej och ifrågasättanden, så kommer vår kurs i förhandlingsteknik forma dig till en smart förhandlare med en tydlig strategi.

Plats

Göteborg

Deltagare

12

Pris

15900 kr exkl. moms

Längd

Tvådagars (9-17)

OM KURSEN

Denna här kursen är perfekt för dig som vill bli skarpare och tryggare i dina dagliga dialoger och få mer meningsfulla möten. Efter kursen får du mer träffsäkra samtal – där genomslagen blir fler och missförstånden blir färre – och du får både en stärkt pondus generellt och en stärkt taktkänsla vid svåra samtal.

Plats

Stockholm

Deltagare

12

Pris

15900 kr exkl. moms

Längd

Tvådagars (9-16)

OM KURSEN

Det här är kursen för dig som vill lätta upp din informationsrika presentation med storytelling. Har du det som inslag kan den tungviktiga informationen bli fjäderlätt. Med rätt berättelse kommer åhörarna inte bara förstå ditt budskap, de kommer dessutom känna med både dig och det du säger.

Pris

Enl. offert

OM KURSEN

Denna kurs är för dig som vill få nya verktyg och träna på ditt sälj! Oavsett om du ska sälja in dig själv, en produkt eller en tjänst har du ett tydligt mål: att få lyssnaren att köpa. Att sälja snyggt handlar om att på kort tid skapa ett behov och ett värde hos lyssnaren.

Pris

Enl. offert

Digitala & Hybrida Möten

OM KURSEN

Denna workshop i digitala möten ger dig handfasta verktyg för hur du får dina digitala lyssnare att verkligen vilja lyssna på dig – oavsett om ni ska diskutera ett gemensamt beslut eller om du ska få dem att ändra uppfattning om något.

Pris

Enligt offert

Individuell retorikträning

OM KURSEN

Individuell retorikträning passar dig som vill ha stöttning  inför en viktig presentation, ta din retorik till nästa nivå, få coachning i krisretorik eller vägledning inför ditt nästa medieframträdande – du bestämmer!

Plats

Stockholm

Göteborg

Malmö

Digitalt via Zoom

Deltagare

1

Pris

Enligt offert

Längd

Två timmar

Kommande kurser

Alla våra kurser går att få företagsanpassade


Många av våra kursdeltagare på de öppna kurstillfällena har importerat hela kursupplägg till arbetsplatsens interna utbildning. Det är självklart en möjlighet för att samtliga medarbetare ska få ta del av verktygen och kommunikationen ska gå så smidigt som möjligt även på din arbetsplats. Hör bara av dig till oss vid en sådan förfrågan – gustav@snackasnyggt.se