Anna Ekblom

Anna Ekblom är retorikkonsult och föreläsare på Snacka Snyggt. Hon har en fil.kand i retorik och en fil.kand i psykologi, båda från Lunds Universitet. Anna har tidigare arbetat med projekt, främst som projektledare, och har även studerat projektledning på Lunds Tekniska Högskola.

Anna är intresserad av att förstå de utmaningar en projektledare möter, och menar de flesta problem hänger ihop med en misslyckad kommunikation. Kombinationen psykologi och retorik har gett henne en bred förståelse för hur man kan lösa många av de utmaningar som ofta uppstår, om ni vill få ett vällyckat projekt eller få ert team att kommunicera mer effektivt

Anna utbildar på svenska och norska.

Kontakta Anna på anna@snackasnyggt.se

Områden Anna utbildar inom:

  • Modern retorik och presentationsteknik
  • Härskartekniker
  • Sälj- och pitchretorik
  • Medieretorik
  • Förhandlingsteknik
  • Argumentationsteknik

Sagt om Anna:

”Annas föreläsning var mitt i prick. Vi har fått mycket bra reaktioner från våra medarbetare där de förklarar hur de ska använda sig av motstrategier för att få bort härskarteknikerna. Otroligt att vi fick så mycket med oss på bara en timme!”
Sofia Liljestrand Ettelva Arkitekter
”Anna var GRYM! Alla gillade henne och hon var riktigt duktig. Perfekt tjej för uppdraget.”

Hidaya El Harfaoui, Rädda Barnen

”Det var mycket bra! Jag fick många bra tips med mig som jag inte visste om eller tänkt på innan.Jag är glad att jag fick till en bra historia som jag kan berätta. Jag vet nu att jag har fler tankar och erfarenheter inom mig som jag ska locka fram.”
Anna-Lena Andersson, Socialchef Kalix Kommun

Hittar du inte det du söker?

Kontakta oss