Anna Ekblom

Anna Ekblom är retorikkonsult och föreläsare på Snacka Snyggt. Hon har en fil.kand i retorik och en fil.kand i psykologi, båda från Lunds Universitet. Anna har tidigare arbetat med projekt, främst som projektledare, och har även studerat projektledning på Lunds Tekniska Högskola.Anna är intresserad av att förstå de utmaningar en projektledare möter, och menar de flesta problem hänger ihop med en misslyckad kommunikation. Kombinationen psykologi och retorik har gett henne en bred förståelse för hur man kan lösa många av de utmaningar som ofta uppstår, om ni vill få ett vällyckat projekt eller få ert team att kommunicera mer effektivt

Anna utbildar på svenska och norska.

Kontakta Anna på anna@snackasnyggt.se

Områden Anna utbildar inom:

  • Modern retorik och presentationsteknik
  • Härskartekniker
  • Sälj- och pitchretorik
  • Medieretorik
  • Förhandlingsteknik
  • Argumentationsteknik

 

Sagt om Anna:

”Annas föreläsning var mitt i prick. Vi har fått mycket bra reaktioner från våra medarbetare där de förklarar hur de ska använda sig av motstrategier för att få bort härskarteknikerna. Otroligt att vi fick så mycket med oss på bara en timme!”
Sofia Liljestrand Ettelva Arkitekter

”Anna var GRYM! Alla gillade henne och hon var riktigt duktig. Perfekt tjej för uppdraget.”

Hidaya El Harfaoui, Rädda Barnen

”Det var mycket bra! Jag fick många bra tips med mig som jag inte visste om eller tänkt på innan.Jag är glad att jag fick till en bra historia som jag kan berätta. Jag vet nu att jag har fler tankar och erfarenheter inom mig som jag ska locka fram.”

Anna-Lena Andersson, Socialchef Kalix Kommun

”Vi är oerhört tacksamma för föreläsningen och alla tyckte den var väldigt uppskattad! Det folk gillade mest var att hon skiljde sig från andra föreläsare, då hon inte bara gjorde en inspirerande föreläsning utan även gav konkreta tips. Det syntes tydligt att hon är utbildad inom retorik, då hennes röst inte var monoton och tråkig som vissa andra föreläsare. Man tröttnade aldrig på att lyssna!”

Rut Yirdaw, Projektledare Handelshögskolan Feminist Society 

”Jag är väldigt nöjd med de två timmarna jag hade tillsammans med Anna. Jag fick så många tips jag kan använda i min arbetsvardag! Nu är det bara upp till mig att använda de nya kunskaperna!”

Peter Svensson, Fastighetsförvaltare & Projektledare Kungsbacka Kommun 

”Kanonbra med konkreta verktyg! Anna var grym, och alla har sagt i efterhand att det var bra!”

Johan Anäng, Sales- and event manager, TeamTastic 

”Tusen tack en fantastiskt inspirerande föreläsning! Verkligen givande & gav mersmak.”

Pär Kärrborn, Senior Area Sales Manager, Scandic 

Vill bara skriva direkt och säga att vi alla uppskattade Annas föreläsning så enormt idag! Alla deltagare tyckte verkligen att hon var strålande. Stort stort tack för idag!”

Maria Björsson, Verksamhetsutvecklare, Unizon

”Det var riktigt kul att ha Anna här! Alla som jag pratat med samt jag själv tyckte att workshoppen var riktigt bra. Man fick verkligen konkreta verktyg som man kan använda både i sin roll inom projektet men även i sitt privatliv.”

Nicolas Munke Cilano, Projektledare ARKAD 2019


Hittar du inte det du söker?

Kontakta oss