Är du vår nästa juniora retorikkonsult?

Snacka Snyggt är en modern retorikbyrå som hjälper företag, organisationer och privatpersoner att bli skickligare kommunikatörer. Vi håller kurser, föreläsningar, workshops och individuella konsultationer inom retorikområdet. Idag är vi tio kollegor men för att möta efterfrågan från våra kunder söker vi nu ytterligare en kollega till vårt kontor i Stockholm!

Tjänsten som retorikkonsult:

Tjänsten som retorikkonsult innebär att du föreläser, håller kurser och workshops samt individuell retorikträningar. Du arbetar både med våra egna utbildningar och skräddarsydda upplägg ute hos våra kunder. Din glans sitter i att får kunderna att växa och glänsa retoriskt.

Vi söker dig som har akademisk grund men pratar så alla förstår. Vi tror att du är en vass lärare som älskar att förmedla din kunskap på bästa möjliga sätt och som vill hjälpa andra att utvecklas retoriskt. Ett stort plus om du kan social media marketing och är bra på att skapa content! Vi tror att du är en person som älskar att prata med och inför andra och kan kommunicera ditt budskap så att andra minns vad du sagt.

Vi vill att du:

-Har en examen i retorik.

-Har minst tre års erfarenhet från konsultation eller utbildning inom retorik och kommunikation ELLER är en naturbegåvning innan dessa år.

-Alltid sätter kunden i fokus, har ett utpräglat säljtänk och har lätt för att etablera goda kundrelationer med så väl gamla som nya kunder.

-Du jobbar efter provision så det är viktigt att du är en säljare i själen.

-Viktigt att du har bra självkänsla och vågar säga vad du tycker samtidigt som du är snäll – vi är snälla kollegor på Snacka Snyggt.

-Uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.

-Är ett vad andra skulle kalla för socialt geni och kan kommunicera med alla.

-Har goda referenser och utvärderingar från tidigare uppdragsgivare.

-Är flexibel gällande arbetstider och gillar att resa då våra kunder finns i hela Europa.

-Är målinriktad och gillar att arbeta i ett högt tempo.

-Vill vara en god ambassadör för företaget med fokus på att leverera med hög kvalitet och service.

-Är öppen för nya utmaningar och har en hög ansvarskänsla och ett affärsmannamässigt förhållningssätt.

Vi tycker att det vore extra spännande om du kan content, Sociala medier och har ett grafiskt design öga.

För dig som söker tjänsten: Skicka in CV, personligt brev, referenser samt utvärderingar från tidigare konsultuppdrag. Bifoga även ett befintligt klipp från en tidigare föreläsning, alternativt ett filmklipp där du talar om retorik (max fem minuter). Viktigt att tänka på innan du skickar klippet är att du ser på det ur ett retoriskt perspektiv. Klippet ska visa att du har koll på kroppsspråk, röstläge och framför allt ska vi få en känsla av vem du är, eftersom målet för Snacka Snyggt är att kunderna ska bli den bästa retoriska versionen av sig själva. Vi vill med denna film se den bästa retoriska versionen av dig.

Anställningsform: enligt ök (inledande provanställning 6 mån).

Tillträde: enligt ök

Arbetsort: Stockholm (resor förekommer)

Ansökningar: tas emot löpande.

Skicka ansökan till: serena@snackasnyggt.se (filmklipp via länk eller wetransfer.com)

Vi erbjuder:

-Roliga och varierande uppdrag där du får coacha, träna och utbilda människor med olika bakgrunder utifrån deras retoriska situation.

-Ett flexibelt arbetssätt där du har möjlighet att utveckla din tjänst utifrån dina starka sidor.

-Goda möjligheter att påverka din arbetssituation då vi är ett ungt företag i en nyskapande fas med högt i tak.

-En central kontorsplats i Stockholm och möjligheten att jobba där det passar dig bäst.

-Vi är kollektiv anslutna

Intervjuer sker löpande. Har du frågor om någon av tjänsterna är du välkommen att kontakta oss på serena@snackasnyggt.se