Filmproduktion

Filmproduktion

Oavsett om ni vill förmedla ert företags värderingar, tjänster eller relationen ni bygger med era kunder så hjälper vi er att skapa det rörliga materialet ni behöver. Dessutom retoriktränar vi er i samband med inspelning och hjälper er att bli autentiska och avspända framför kameran. Content handlar inte bara om bra produktion utan minst lika mycket om bra kommunikation. Vi kan till och med skapa er alldeles egna digitala akademi för tids-, och kostnadseffektiv fortbildning av era anställda. I vår referensbank ligger  Unionen, SVT och Tv4 Nyhetsmorgon där vi bland annat bland annat skapar sketcher som illustrerar vardagen. Dessutom informationsfilmer för företag och hela digitala akademier för storföretag. I Snacka Snyggts contentpaket får ni producent, manusförfattare, regissör och reotrikkonsult som tar fram den bästa retoriken ur varje medverkande.Peter Nitschke är retoriker, producent och manusförfattare och tillsammans med er skapar han filmer av buskapen och berättelserna ni vill nå ut med.

Spana in några av de filmer vi gjort hittills och kontakta oss för en förfrågan om hur vi gör det på bästa sätt för er!

Vi hörs och ses tillsammans i rutan!

Kontakta Peter

Peter Nitschke – retoriker,
innehållsskapare och regissör.
076 – 214 08 82
peter@snackasnyggt.se

Sketcher

Detta är ett inslag ur Fixa Vardagssnacket i Nyhetsmorgon på tv4. Tema: Så blir du mer trovärdig med kroppsspråk och röst

Vidare är även detta ett inslag ur Fixa Vardagssnacket i Nyhetsmorgon på tv4 på temat ”Så blir du mer trovärdig med kroppsspråk och röst”.

Detta är ett inslag ur Fixa Vardagssnacket i Nyhetsmorgon på tv4. Tema: Hantera besvärliga typer vid julbordet.

Utbildningsfilmer

Klipp från en serie av utbildningsfilmer på temat digitala möten för en storkund.

Kundcasefilmer

Detta är en kundcasefilm åt Ekonomibolaget. Fokuset var att få fram den långsiktiga relationen Ekonomibolaget har skapat med sin kund Phoenix BioPower.