Filmproduktion

Vi hjälper ert företag att skapa filmer av budskapen som ni vill nå ut med. Läs mer om vårt contentpaket och låt er inspireras av våra tidigare uppdrag.

Filmproduktion

Oavsett om ni vill förmedla ert företags värderingar, tjänster eller relationen ni bygger med era kunder så hjälper vi er att skapa det rörliga materialet ni behöver. Dessutom retoriktränar vi er i samband med inspelning och hjälper er att bli autentiska och avspända framför kameran. Content handlar inte bara om bra produktion utan minst lika mycket om bra kommunikation. Vi kan till och med skapa er alldeles egna digitala akademi för tids-, och kostnadseffektiv fortbildning av era anställda. I vår referensbank ligger Unionen, SVT och Tv4 Nyhetsmorgon där vi bland annat skapar sketcher som illustrerar vardagen. Dessutom informationsfilmer för företag och hela digitala akademier för storföretag. I Snacka Snyggts contentpaket får ni producent, manusförfattare, regissör och reotrikkonsult som tar fram den bästa retoriken ur varje medverkande.Peter Nitschke är retoriker, producent och manusförfattare och tillsammans med er skapar han filmer av buskapen och berättelserna ni vill nå ut med.

LåSpana in några av de filmer vi gjort hittills och kontakta oss för en förfrågan om hur vi gör det på bästa sätt för er!

Vi hörs och ses tillsammans i rutan!

Kontakta Peter

Peter Nitschke – retoriker,
innehållsskapare och regissör.
076 – 214 08 82
peter@snackasnyggt.se

Eller gör en intressenanmälan här så hör vi av oss!

Magnus Haglund-Lindner, Unionen

Snacka snyggt med Peter i spetsen har varit väldigt hjälpsamma och tagit fram sketcher och korta klipp utifrån våra idéer och genom scenarios med igenkänning, humor och en tydlig underton i en allvarsam fråga. Dessa har vi sedan haft stor nytta av i våra olika digitala aktiviteter både internt och externt. Peter som stod för manus och vidareutveckling av idé fångade det som var essensen av uppdraget och tonalitet vi ville ha.

Sketcher

Detta är ett inslag ur Fixa Vardagssnacket i Nyhetsmorgon på tv4. Tema: Så blir du mer trovärdig med kroppsspråk och röst

Vidare är även detta ett inslag ur Fixa Vardagssnacket i Nyhetsmorgon på tv4 på temat ”Så blir du mer trovärdig med kroppsspråk och röst”.

Detta är ett inslag ur Fixa Vardagssnacket i Nyhetsmorgon på tv4. Tema: Hantera besvärliga typer vid julbordet.

Den här sketchen gjordes på Uppdrag av Unionen och beställdes som ett illustrativt underhållningsinslag i sina digitala utbildningsaktiviteter.

Utbildningsfilmer

Klipp från en serie av utbildningsfilmer på temat digitala möten för en storkund.

Kundcasefilmer

Detta är en kundcasefilm åt Ekonomibolaget. Fokuset var att få fram den långsiktiga relationen Ekonomibolaget har skapat med sin kund Phoenix BioPower.

Kontakta oss

Låter detta som något för dig och ditt företag, eller har du kanske frågor om hur ett eventuellt upplägg kan se ut? Kontakta då Peter Nitschke på 076 – 214 08 82 eller via peter@snackasnyggt.se för mer information.