lp-kursbild4-liten-
Start / Företagskurser / Slagkraftig presentationsteknik

Slagkraftig presentationsteknik

Detta är den självklara presentationsträningen för de av era medarbetare som har presentationer som en nyckelfaktor i jobbet. Ni får förståelse för skillnaden mellan både introverta och extroverta kommunikationsstilar och handfasta strategier som gör era medarbetare till de bästa retoriska versionerna av sig själva. Förutom modeller för hur ni använder powerpoint på rätt sätt får ni också tillgång till knep som används flitigt på “Ted talks”.

Innan kursen startar skickar vi en presurvey till medarbetarna kring deras upplevda utmaningar i att ge feedback på jobbet. I den ser vi era specifika behov, och skräddarsyr kursen med delar ni behöver. Det blir sedan verktyg som skapar skillnad snabbt och ni kan jobba med långsiktigt.

* Kursboken Presentationsteknik som ingår blir mot slutet av kursen handboken ni kommer jobba med långt efter kursen är slut.

Snacka Snyggt logo

Vi håller kreativa utbildningar i modern retorik och kommunikation. Har ni en kommunikationsutmaning så matchar vi med en lösning. Allt du behöver är något att säga, vi ger dig lösningarna för att det ska landa snyggt.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev nedan!

När du prenumererar på nyhetsbrevet godkänner du också
Snacka snyggts integritetspolicy.

LinkedIn logo
LinkedIn logo

KONTAKTA OSS


jagvill@snackasnyggt.se

Gustav Eksvärd: 076 216 66 33

BESÖK OSS


Stockholm
Tegnérlunden 3, 2 TR
111 61 Stockholm

Göteborg
Kungsportsavenyn 1
411 36 Göteborg