fs-kursbild3
Start / Företagskurser / Talande talanger

Talande talanger

Det här är kursen för att säkra att kompetens och kommunikation går hand i hand. Talängsliga medarbetare (en femtedel enligt forskning) blir stärkta med slagkraftiga metoder för att stadigt hålla möten, argumentera för en idé, dela sin kompetens i större och auktoritära sammanhang, samt hantera de ibland besvärliga typerna i möten. Denna kurs är för att se till att nervositet inte utgör ett hinder för de tillfällen yrkesrollen kräver. Efter kursen kommer inte medarbetarna bara ha mod, strategier utan också viljan att tala.

För att ni ska få en klar bild av vilka situationer som skapar oro, skickas först ett frågeformulär ut. Utifrån kartläggningen skräddarsyr kursledaren retoriska strategier till era specifika situationer. Detta med målet att ge medarbetarna en så pass trygg grund att de, istället för tystnad, tar till orda. Förutom att kursen ger trygghet så skapas också en gedigen känsla av gemenskap. Arbetsplatser som strävar efter innovation rekommenderas starkt att ta hand om de än så länge tysta talangerna.

* Kursboken Våga Tala ingår och blir handboken deltagarna håller nära tills innehållet och modet sitter som en smäck.

Snacka Snyggt logo

Vi håller kreativa utbildningar i modern retorik och kommunikation. Har ni en kommunikationsutmaning så matchar vi med en lösning. Allt du behöver är något att säga, vi ger dig lösningarna för att det ska landa snyggt.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev nedan!

När du prenumererar på nyhetsbrevet godkänner du också
Snacka snyggts integritetspolicy.

LinkedIn logo
LinkedIn logo

KONTAKTA OSS


jagvill@snackasnyggt.se

Gustav Eksvärd: 076 216 66 33

BESÖK OSS


Stockholm
Tegnérlunden 3, 2 TR
111 61 Stockholm

Göteborg
Kungsportsavenyn 1
411 36 Göteborg