Helge Wilk – Retorikkonsult och föreläsare

Helge fascineras av hjälpa sina deltagare att hitta nyckeln till deras minne. Han har sett hur förståelsen för det egna minnet låser upp många dörrar. Det ökar självförtroendet starkt, minskar stressen inför framträdanden och testsituationer och ger en förmågan att prestera när det behövs. Att med 100% säkerhet komma ihåg det man behöver när man behöver det. Teknikerna han lär ut har funnits i tusentals år men är idag i mångt och mycket bortglömda.

Utöver minnet fascineras han också av hur vi förhåller oss till medier som personer och organisationer. Hur hanterar man som organisation en skärskådning inför en oförlåtande publik utan att bli offer för en digital mob? Hur förbereder man medarbetare på att de plötsligt kan hamna i rampljuset? För detta tillhandahåller han en god grundläggande verktygsarsenal som ständigt växer.

Som utbildare sammanfattas Helge av John Deweys ord learning by doing. Han tror på kunskap genom tillämpning och så utbildar han också inom mina fokusområden.

Helge har en retorikkonsultexamen från Södertörns Högskola med fokus på utbildning och har utbildat inom presentationsteknik, minnestekniker och medieretorik i en rad olika sammanhang sedan hans examen. Han har också flerårig erfarenhet av att driva grupper i  improvisationsteater, är engagerad inom hemvärnet och har genom sina breda intressen en god förståelse olika människors perspektiv på tillvaron.

Snacka Snyggt akademin är äntligen här!

Nu är de unika 100% webbaserade kurserna lanserade.

 

Bland annat hittar du:
Vardagssnack – för hela familjen
Sälj Snyggt
Snacka Snyggt – presentationsteknik
Digital presentationsteknik
Digitala möten