Individuell retorikträning

Den individuella retorikträning innebär att du får skräddarsydd hjälp som disponeras helt och hållet efter dina behov. Vi hjälper dig med en lösning om du står inför en viktig kommunikationsutmaning som inte får gå fel. Kanske vill du ha en allmän uppfattning om din egen kommunikationsstil, hjälp med talskrivning, öva inför en presentation,  lära dig hantera din nervositet eller få medieträning – du bestämmer!

Retorikträningen kan ske när och var du vill, och passar oavsett om du vill förbereda dig inför ett specifikt framförande eller om du vill slipa på din retorik i allmänhet. I samråd med en av våra retorikkonsulter skapas ett anpassat upplägg utifrån dina behov och önskemål. Du kan boka in ett eller flera tillfällen, men du kan också göra som många av våra kunder och skaffa en ”pott” till ditt företag som dina medarbetare kan nyttja vid behov.

Är du intresserad av vår individuella träning? Ring eller mejla Arwind Malhotra på 0762100488 eller arwind@snackasnyggt.se så hjälper han dig.

1

Läs mer om våra inriktningar nedan

Kommunikationsrådgivning
Presentationsteknik
Nervositetshantering
Medieträning
Härskartekniker
Talskrivning


”Jag har som gått en hel del olika utbildningar genom åren, men det här är första gången jag verkligen fått med mig tydliga verktyg som jag enkelt kan börja använda mig av. Enkelhet och tydlighet är ett vinnande koncept, jag lärde mig inte bara vad jag ska veta utan också hur jag ska göra."
Jennie Edin, Controller, Mölnnycke Health Care

Hittar du inte det du söker?

Kontakta oss