Individuell retorikträning

En individuell retorikträning innebär att du får skräddarsydd hjälp som disponeras efter dina behov just nu, och du väljer om du vill ses fysiskt eller ta coachningen digitalt. Individuell retorikträning passar dig som vill ha stöttning  inför en viktig presentation, ta din retorik till nästa nivå, få coachning i krisretorik eller vägledning inför ditt nästa medieframträdande – du bestämmer!

Retorikträningen kan ske när och var du vill. I samråd med en av våra retorikkonsulter skapas ett anpassat upplägg utifrån dina behov och önskemål. Är du intresserad av vår individuella träning? Ring eller mejla vår vice VD Serena Mon De Vienne på 076 214 32 16 eller serena@snackasnyggt.se så hjälper hon dig.

 

Så fungerar vår individuella retorikträning:

  1. En av våra retorikkonsulter kontaktar dig och ringar in dina utmaningar, förväntningar och tankar kring det du önskar hjälp med.
  2. Ni beslutar gemensamt om agenda, tid och plats.
  3. Retorikkonsulten återkommer med ett förslag på hur du ska förbereda dig inför tillfället (t.ex. manusutkast, frågor att besvara).
  4. Ni träffas två timmar enligt och går igenom agendan som satts. Detta kan ske personligen eller per telefon/webb.
  5. Vid flera retorikträningar ges uppgifter inför nästa tillfälle.

 

Läs mer om våra inriktningar nedan:

”Jag har som gått en hel del olika utbildningar genom åren, men det här är första gången jag verkligen fått med mig tydliga verktyg som jag enkelt kan börja använda mig av. Enkelhet och tydlighet är ett vinnande koncept, jag lärde mig inte bara vad jag ska veta utan också hur jag ska göra."
Jennie Edin, Controller, Mölnnycke Health Care

Hitta en kurs som passar dig

Vi erbjuder en rad olika retorikkurser och retorikutbildningar med inriktning på modern retorik, presentationsteknik och säljretorik.