Inspirationsföreläsningar

Retoriker som trollbinder er publik

Så maximerar ni lyssnarmotivationen

OM FÖRELÄSNINGEN

Vad är det som får folk att verkligen vilja lyssna och varför tappar de intresset? Det finns tre frågor som dyker upp hos de som lyssnar vilket är grunden till er förmåga att övertyga. Vilka frågor det är och vad ni behöver tänka på för att bygga er trovärdighet får ni lära er under den här föreläsningen.

Så hanterar ni invändningar

OM FÖRELÄSNINGEN

Känns det som att förhandlingen är slut när det kommer ett nej? Ofta är det svårt att komma ur en låst position i en förhandling. Under föreläsningen går vi igenom hur ni får motparten att tänka om och hur du ska formulera dig för att ta förhandlingen dit du vill.

Så låter man smart utan svåra ord

OM FÖRELÄSNINGEN

Behöver man säga svåra saker för att uppfattas som smart och kompetent? Om ni tror att ni behöver använda komplicerade formuleringar och formellt språk för att låta smart så är denna föreläsning för er. Här får ni svar på vad som egentligen bygger trovärdighet och hur ni kan anpassa era egenskaper för att boosta er trovärdighet.

Så blir er pitch extra slagkraftig

OM FÖRELÄSNINGEN

Vad innehåller en slagkraftig pitch? Under föreläsningen får ni reda på hur ni blir en person folk vill köpa av. Det handlar inte bara om vad ni säger utan hur ni uppfattas. I den här föreläsningen får ni kommunikationskoder för framgångsrika säljmöten!

Så hanterar ni besvärliga personer

OM FÖRELÄSNINGEN

Hur gör man för att bemöta oönskade beteenden utan att skada relationer? I den här föreläsningen ger vi er möjligheten att använda smarta frågor som nyfiket utmanar snarare än attackerar personen. På detta sätt kan även den konflikträdde känna sig trygg att säga ifrån.

Så blir ni proffs på digitala möten

OM FÖRELÄSNINGEN

Hur håller man möten som medarbetarna ser fram emot? I digitala möten är mötesledarens roll betydande för att deltagarna ska känna ett värde av att vara med. Om ni vill stoppa multitasking och istället hålla effektiva och resultatdrivna möten så är detta föreläsningen för er!

Så blir man personen alla vill lyssna på

OM FÖRELÄSNINGEN

Vad är det som gör att vissa lyckas trollbinda andra? Det finns faktorer som gör att den mest tråkiga informationen kan bli intressant att lyssna på. Det handlar om att använda varierande verktyg och era retoriska kunskaper. Under föreläsningen får ni reda på vilka retoriska formler som ni kan använda för att lyckas i era kommande presentationer och dialoger!

Kontakta oss

Vi på Snacka Snyggt anpassar gärna våra föreläsningar utifrån era behov. Kontakta Gustav på 076-216 66 33 eller via gustav@snackasnyggt.se för mer information eller gör en intresseanmälan här:

Jag vill veta mer!