Gå från våga till att vilja tala/presentera på en dag.

Våga tala

Boka

Jag är supernöjd med hela dagen, lagom stor grupp, bra ledare som band ihop ämnena med riktiga stories. Nu behöver jag själv bara se till att använda det jag lärde mig. Alla skrattade hela dagen. Det var också härligt att träffa likasinnade, man kunde prata om sina känslor och man såg hur vanligt det är att känna som jag.

Sabine Johansson Öhlén, Svea Bank AB

Jag fick träna, bli utmanad, fick skratta och gråta. Som högkänslig person behöver jag känna förtroende och få vara ärlig och öppen. Matchningen blev perfekt jag fick med mig ett stort paket med retoriska verktyg med fokus på konkreta strategier i att hantera nervositet. Idag känner jag mig både lugnare och tryggare. Mitt tips till er är att ta chansen och vänta inte med att utmana dig!

Marie Eriksson, Hotelldirektör, Stockholm Meeting Selection

Kändes som om den var på precis rätt nivå för mig med talängslan. Lagom läskigt, lagom utmanande och med en otroligt sympatisk kursledare.

Maria Lundqvist, Tale Content

Jag har arbetat sedan 1975 och deltagit i ett oändligt antal kurser genom åren. Den här kursen är utan tvekan den absolut bästa kursen jag någonsin deltagit i. Kursledaren ägde den unika förmågan att på några få timmar få alla deltagare att växa, och öppna dörrar till nya utmaningar som vi kursdeltagare tidigare trodde var omöjliga. Detta är en kurs som jag varmt kan rekommendera!

Håkan Strand

Jätteinspirerande. Väldigt bra övningar, att få bearbeta sina känslor och rädslor kring att prata och ta plats. Många bra tips och verktyg. Jag ser fram emot nästa kurs när jag är tillbaka från min föräldraledighet.

Alexandra Käll

Jag fick en väldigt bra upplevelse. Helt rätt nivå för en person som har svårt för att tala och behöver stöttning. Bra övningar, bra kursledare som gjorde mig avslappnad och som gav bra feedback.

Julia Andrén

OM KURSEN

Plats

Stockholm

Deltagare

12

Pris

6995 kr exkl. moms

Längd

Heldag (9-16)

Att våga tala inför folk

Det här är kursen för dig som känner att du skulle vilja tala, men inte vågar. Scenskräck, talängslan och kanske fobi sätter käppar i hjulet för folks yrkes- och ibland privatliv. Denna kurs ger dig verktyg för att hantera rädslan. 

Kursen är skräddarsydd för dig som känner att din nervositet begränsar dig i din yrkesroll. Att den hindrar dig från att prata inför en grupp, leda möten, föreläsa, presentera en pitch eller till och med ringa det där utmanande samtalet. I kursen går ni steg-för-steg igenom varför vi blir nervösa för att sedan presentera både fysiska och mentala sätt att handskas med nervositet så att du kan leva med den, och kanske till och med få en kick av den. Alla kan nämligen lära sig att handskas med sin nervositet och sluta låta den begränsa livet.

Vi varvar teori med interaktiva övningar på ett lättsamt och lärorikt sätt. På kursen får du träffa andra i samma situation vilket gör att ni tillsammans kan växa. Av erfarenhet vet vi att gruppen bör hållas liten för att vi ska våga utmana och övervinna vår oro inför det vi tycker är obehagligt, därför har vi aldrig mer än 12 deltagare på vår våga-tala-kurs. Kursen är ett utmärkt första steg för dig som har målet att gå vår populära tvådagars kurs i retorik och presentationsteknik Snacka Snyggt.

Datum

 • Stockholm2023-09-05

  6,995krBOKA

  Fåtal platser kvar
 • Stockholm2023-11-09

  6,995krBOKA

Kursen innehåller:

 • Få förståelse för din nervositet och vart den kommer ifrån
 • Att skapa trygga rum: så förbereder du dig för att våga
 • Lista dina rädslor – vägra låta dem styra dig
 • Så blir du modig nog att övervinna dina tvivel
 • Fysiska rörelser för att minska anspänning
 • Vad förlorar jag och vad vinner jag – sätt din nervositet i perspektiv
 • Retoriska verktyg för minskad talskräck
 • Praktiska övningar med feedback

Kursen är för dig som vill:

 • Slippa ångest inför framträdanden
 • Få konkreta verktyg för att minska rädslan
 • Göra dig vän med nervositeten och använda den konstruktiv
 • Förstå mekanismen bakom nervositet och trygghet
 • Få verktyg för att skapa en trygg känsla
 • Säga ja till möjligheterna du vill ha, och lägga rädslan åt sidan
 • Utvecklas i en trygg miljö tillsammans med andra
 • Inte bara bli inspirerad utan också få mod att våga – redan direkt efter kursen
Boka

Vill du skräddarsy en kurs för ditt företag?

Vi kan självklart skräddarsy en kurs, workshop eller föreläsning utifrån era utmaningar och behov. Tillsammans med er anpassar vi upplägget för att möta era önskemål gällande innehåll, längd och plats. Ni får alltid en skräddarsydd offert som berättar mer om hur en utbildning eller föreläsning kan se ut. Välkommen!

Skicka mig mer info!