Våra kunder är nöjda

"Två mycket intressanta dagar som verkligen uppskattades av alla. Kursledaren hade en bra närvaro, konkreta exempel som var lätta att ta till sig och höjde allas självförtroende på ett naturligt sätt."
Markus Selme, vd Swedish Net Communication
"Det var otroligt givande och precis vad jag behövde för att klara min utmaning! Jag lärde mig mycket under de två tillfällena och fick en försmak av hur spännande retorik är. Som jag berättade så blir jag verkligen sugen på att lära mig mer och utvecklas."
Sagt om individuell träning
"Medieretoriken med Elaine Eksvärd och Paul Ronge gav oss konkreta och effektiva verktyg för mediehantering. Jag kan varmt rekommendera deras kombination av Eksvärds moderna retorik och Ronges effektiva journalist och pr-tänk. Den ger ett försprång och säkerhet när journalisterna knackar på."
Mariann Eriksson, Kommunikationschef WWF
"Kursen förändrade i grunden hur vi ser på vårt idéarbete. Det var träffsäkert, skickligt och effektivt genomfört. Oavsett bakgrund var alla med på att att öppna upp sig – och vi kände oss alla välkomna in i retorikens värld."
Frida Sandin, COO/Byråchef, THE CONCEPT FACTORY
"Att vara på en tredagars intensivkurs är något helt annat än en endagskurs. Vi har verkligen fått tid att utveckla oss själva."
Cathrine Mostue, psykolog
"Som utlandssvensk här i New York har det varit väldigt givande att gå en svensk kurs. Jag kan varmt rekommendera den. Tre dagar tog min retorik till helt nya nivåer. "
Angelica Lövqvist, management consultant
"Samarbetet med Snacka Snyggt har givit oss förutsättningar att fortsätta utveckla och träna på retorik, framförallt i våra förhandlingar. Det har lett till att vi har blivit snabbare och effektivare i dialogen med våra leverantörer, samt att vi numera inte bara vet vad vi ska säga utan också hur vi ska säga det."
Jörgen Andersson, affärsområdeschef Axfood
" Jag har anlitat Elaine både på IKEA Communications och på Berghs School of Communication och kan varmt rekommendera Elaine till alla som vill utvecklas inom retorik och presentationsteknik."
Robert Hedlund, Senior Creative, IKEA Communications
"Proffsigt, inspirerande och lärorikt. Så skulle jag summera retorikkursen Elaine gav. Bra undervisning som varvades med praktiska övningar som man kan ta med sig direkt till klassrummet. Mycket givande! Kan varmt rekommendera den här kursen till alla lärare där ute!"
Elin

Snacka Snyggt akademin är äntligen här!

Nu är de unika 100% webbaserade kurserna lanserade.

 

Bland annat hittar du:
Vardagssnack – för hela familjen
Sälj Snyggt
Snacka Snyggt – presentationsteknik
Digital presentationsteknik
Digitala möten