Jobba hos oss

Just nu söker vi retorikkonsulter. Läs mer om tjänsten här!

Läs mer
Kontoret

Snacka Snyggt AB
No 18
Birger Jarlsgatan 18, 3 tr
114 34 Stockholm

jagvill@snackasnyggt.se
076 216 66 33

Snacka Snyggt grundades 2010 av retorikern Elaine Eksvärd och ingenjören Gustav Eksvärd. Just kombinationen retoriker och en som inte var det var det som la grunden till-, och strukturen av en modern retorikbyrå där medarbetarna är precis som folk därute – olika. Målet är inte att du ska bli en Martin Luther King, utan att du ska bli den bästa retoriska versionen av dig själv.

Modern – Vi garanterar alltid att våra retorikkonsulter har en akademisk utbildning, men aldrig pratar akademiska – såvida inte ni har en förkärlek för akademiska. Målet är att alla ska förstå vad vi säger. Vi uppdaterar oss alltid med den senaste forskningen kring kommunikation. Vi ger er verktygen, men ni slipper redogörelsen av teorierna bakom.

Retorikbyrå – Vi håller kreativa utbildningar i modern retorik och kommunikation. Har ni en kommunikationsutmaning så matchar vid med en lösning. Allt du behöver är något att säga, vi ger dig lösningarna för att det ska landa snyggt. Workshops, föreläsningar, öppna kurser, webbkurser, individuell retorikträning och skräddarsydda utbildningar är vad vi gör om dagarna. Vi utgår från Stockholm, men håller utbildningar runt om Sverige och även utomlands, och kommer gladeligen till just din stad. I dagsläget är vi åtta kollegor som jobbar på byrån.

Välkommen att titta förbi oss på en kopp kaffe om du är i krokarna och är intresserad av att veta mer om oss!


Elaine Eksvärd

vd och grundare

Elaine Eksvärd är vd och grundare av Snacka Snyggt. Hon är retorikkonsult med examen från Södertörns högskola, och författare av böckerna Härskarteknik, Snacka Snyggt, Du är din generation och den nylanserade Vardagsmakt. Elaine håller kurser, föreläsningar och workshops, och medverkar ofta som retorikexpert i media.

Läs mer om Elaine här, eller kolla in bloggen

Gustav Eksvärd

Vice VD och delägare

Gustav Eksvärd är vice vd och delägare. Han jobbar med företagets affärsutveckling och som projektledare. Om du är intresserad av ett samarbete eller om du har frågor om Snacka Snyggt är det Gustav du ska prata med.

Karl Ekeman

Retorikkonsult och föreläsare

Karl är retorikkonsult och inriktad på presentationsteknik, argumentationsteknik och samtalsretorik. Hos oss håller han i kurser, föreläsningar och individuella retorikträningar. När han inte arbetar hos oss så undervisar han i retorik vid Södertörns högskola och Uppsala universitet. Han har tränat upp många blivande retorikkonsulter. Karl har en masterexamen i retorik och en kandidatexamen i musikvetenskap.

Läs mer om Karl här

Arwind Malhotra

Marknadschef och utbildningsexpert

Arwind Malhotra är försäljningschef och utbildningsexpert. Han är även expert på våra retorikkonsulter. Har ni en kommunikationsutmaning så matchar Arwind med en lösning och retorikkonsult.Han har lång erfarenhet inom entreprenörskap och affärsutveckling. Ring Arwind när du vill ha förslag på skräddarsydda utbildningar, boka plats på någon av våra öppna kurser, eller om du vill äta en god lunch!

Serena Mon de vienne

Retorikkonsult och föreläsare

Serena Mon de Vienne är retorikkonsult och föreläsare. Hon är utbildad på Södertörns Retorikkonsultutbildning och hon har även en examen från Balettakademin. Kroppsspråk och retorik med inriktning på genus är hennes expertis. Hos oss håller hon i kurser, workshops, medieträningar och ger föreläsningar.

Läs mer om Serena här!

Tomas Rimeika

Retorikkonsult och föreläsare

Tomas är utbildad retoriker och statsvetare, med examen i retorik från Uppsala universitet och examen i statsvetenskap från Göteborgs universitet. Tomas passion är att riva murarna mellan publik och den som står på scenen, och skapa stämningar och sammanhang där vi ser och bekräftar varandra. Tomas har över fem års arbetserfarenhet av att utbilda i retorik, och har bland annat arbetat med Åklagarmyndigheten, LO, Uppsala universitet, Academicum AB och Koneo, för att nämna några.

Peter Nitschke

Retorikkonsult

Peter är retorikkonsult. Hos oss håller han kurser, föreläsningar och workshops samt individuell retorikträning. Peter har tidigare arbetat som skådespelare under flera år och är väldigt intresserad av hur vi berättar, gestaltar och argumenterar för att övertyga publiken. Peter har förutom en utbildning i retorik från Södertörns Högskola sammanlagt tre års skådespelarutbildning.

Läs mer om Peter här

Karolina Magnuson

Marknads och vd-assistent

Karolina är marknads och VD-assistent. Hos oss arbetar hon med kurs- och föreläsningsbokningar, kundkontakt, marknadsföring & sälj och är presskontakt åt Elaine. Karolina har en kandidatexamen i Strategisk Kommunikation från Lunds Universitet.

Tuva Hellberg

Marknadskoordinator

Föräldraledig

Hittar du inte det du söker?

Kontakta oss