Kommunikation är en muskel

Vi retoriktränar er starka!

Vi är Snacka snyggt

Oavsett vad du har att säga ser vi till att det landar snyggt. Med Sveriges mest hjälpsamma och skickligaste retorikkonsulter kommunikationstränar vi ledare, medarbetare och till och med hela arbetsplatser att snacka snyggare (och snällare) med alltifrån LMR till våra öppna retorikkurser. Tveka inte att höra av er!

Kontakt

Mejla oss: jagvill@snackasnyggt.se

Ring+46 76-216 66 33

Kom på kaffe:
Stockholm: Tegnerlunden 3
Göteborg: Kungsportsavenyn 1

Vi hjälper er med kommunikationen!

Serena Mon de Vienne

Retorikkonsult, föreläsare, författare och delägare.
Ladda ner pressbilder på Serena här
”‪Ni som går i tankar om att bli en bättre retoriker och talare, gör det med Serena Mon de Vienne. Tack för en mycket utvecklande och inspirerande dag!‬”‬‬‬‬‬‬ – Lars Tenger, Ottoboni Group

Serena Mon de Vienne har åtta års erfarenhet som retorikkonsult och är arkitekten bakom en av Snacka Snyggt mest belagda öppna kurser – Framgångsrika samtal. Hon är även författare till boken med samma titel. Hon retoriktränar ledare i näringslivet och ger verktyg för konstruktiva samtal med minskad frekvens och ökad kvalité. Hon har en fil kand i retorik.

Peter Nitschke

Retorikkonsult och Producent
Ladda ner pressbilder på Peter här
”Peter Nitschke har gett flera inspirerande workshops hos oss där han gett våra studenter värdefulla insikter och verktyg i deras kommande yrke som utbildningsproducenter.” – Maria Olin, Medieinstitutet

Peter Nitschke har sju års arbetslivserfarenhet som retorikkonsult och hjälpt alltifrån revisorer till advokater att göra det svåra lättillgängligt. En flitigt anlitad retorikexpert i tv4 och Svt. Utöver hans fil.kand i retorik har hans långa erfarenhet som skådespelare och stand-up-komiker gett kunderna en edge för att framföra sina budskap. Han skapar även rörlig content till både Snacka Snyggts sociala medier och kunder.

Anna Ekblom

Retorikkonsult, föreläsare och delägare
Ladda ner pressbilder på Anna här
“Det var verkligen inspirerande att se Anna in action! Vi har fått massor av positiv feedback och många är glada över att se hur väl det fungerar att hålla uppe intresset utan powerpointslides (…)” – Gunilla Mickelson, Immedica

Anna Ekblom har varit yrkesverksam retorikkonsult i fem år och snabbt blivit senior rådgivare till bla fastighetsbranschen och vd:ar. Henne nisch är sälj- och förhandlingsteknik. Hennes ups är att ge de vassa knepen i tuffa förhandlingarna på ett trevligt sätt. Botkyrka kommun, Rosholms dells Advokatbyrå och H&M är några i raden av henne kundbas. Hon har en dubbel fil kand i retorik och psykologi.

Rebecca Logrell

Retorikkonsult & Content Manager
Ladda ner pressbilder på Rebecca här
”Rebecca är en fantastisk kursledare, som ledde med trygg hand och ett otroligt engagemang för alla deltagare.” – Maria Näslund, Treskablinoll

Rebecca har flera års erfarenhet av kommunikation i allt från kundrelationer och service till strategisk kommunikation i PR och marknad. Hos Snacka Snyggt hjälper hon medarbetare och företagsledare att finna ett stabilt självförtroende i sin retoriska strategi. Hon har en bred kundbas där företag som H&M, Vattenfall och stora kommuner finns. Som formgivare och konstnär slipar hon inte bara er retorik utan också presentationen. Hon har en fil. kand. i retorik.

Fredrika Widefjärd

Retorikkonsult & föreläsare
Ladda ner pressbilder på Fredrika här
”Vi hade en väldigt givande säljworkshop med Fredrika, vi fick massor av bra verktyg för att lyfta vårt sälj och hon har en inspirerande och härlig energi som lyfter hela rummet.” – Henrik Johansson, Succé Kommunikation

Efter en fil kand i retorik och två år på Snacka Snyggt har hon blivit en av våra mest flitigt anlitade retorikkonsulter. Hon har hjälpt branscher som sträcker sig från alltifrån reklambyråer till fastighetschefer, samtliga tacksamma för de konkreta verktyg och lättsamma stämning Fredrika bidrar till i ett annars för många utmanande ämne.

Jasmin Mohammed

Retorikkonsult och föreläsare
”Väldigt lärorik föreläsning utan att det kändes som en monolog. Vi fick även massor med praktiska tips som uppskattades mycket av alla medarbetare!” – Stefan Fragner, Understatement

Jasmin har lång erfarenhet inom sälj och marknadsföring som i kombinationen med hennes retorikexpertis gett hennes breda kundbas hjälp de har stor nytta av. Hon ger individuell retorikträning till chefer och är retorisk rådgivare till såväl projektledare som personalansvariga. Hon är också flitigt anlitad retorikexpert till bland annat Fotbollskanalen.

Natthawat Phaithong

Retorikkonsult och föreläsare
”Jag älskade hur du fick oss alla att slappna av även om vi inte kände varandra innan, vilket gjorde det enklare att stå och prata inför varandra.” – Moa Forsberg, Twoday Sweden.

Natthawat fick inte bara jobb som retorikkonsult hos oss direkt efter sin examen utan vann också förtroendet hos en stor kundbas på rekordtid. Hans fil. kand i retorik & kommunikativt ledarskap samt lyhördhet för kundens behov har gett honom uppdrag hos bla Boss Business Partner och retorikträning av vd:ar.

Tomas Rimeika

Retorikkonsult och föreläsare
Ladda ner pressbilder på Tomas här
”Det har varit en otroligt värdefull utbildning och du har varit en formidabel kursledare…Stort tack för feedback och för en otroligt inspirerande dag…Du är verkligen en fantastisk ledare i detta och inspirerar oss…Stort tack Tomas!” – Joakim Johansson, Universal Music

Tomas har över nio års arbetserfarenhet av att utbilda i retorik, och har en kundbas som sträcker sig från Spotify till Swedbank, bara för att nämna några. Han kallas ”rockstjärneretorikern” av våra kunder. Då han är Säfles lokala Rockstjärna har han ett öga för scennärvaro som våra kunder har stor glädje av, även när scenen är i kommun eller näringsliv. Tomas har en fil.kand i retorik.

Amanda Kjellander

Koordinator

Amanda är vår mångsidiga koordinator som bland annat administrerar alla våra kurs- och utbildningsprogram. Hon är även Elaines närmaste medarbetare. Har ni frågor om Elaine eller Snacka Snyggts öppna kurser så är det Amanda ni ska höra av er till! Amanda har en examen inom Samhällsvetenskap (Fil-kand i Sociologi) från Uppsala Universitet och har tidigare erfarenhet från flertalet serviceyrken och start-up-världen.

Sandra Delgado-Johander (Föräldraledig)

Utbildningskoordinator

Sandra är utbildningskoordinator och hon administrerar alla våra kurs- och utbildningstillfällen. Så tveka inte att höra av er till henne om ni har några funderingar kring vår kursutbud – hon kan svara på allt! Sandra har kandidatexamen i både Turismvetenskap och Företagsekonomi med inriktning marknadsföring från Södertörns Högskola. Sandras tidigare arbetserfarenhet är både inom mediabevakning, service och hotell.

Charlotte Colliander Brandt (Föräldraledig)

CEO of ”Get shit done”

Charlotte är medarbetaren som tänker ”vad är problemet” och löser det! Hon är Elaines närmsta medarbetare och Schemamästare, samt Snacka Snyggts eventansvarige. Hon är även Elaines presskontakt. Charlotte har en kandidatexamen i Företagsekonomi med inriktat redovisning från Södertörns Högskola samt erfarenhet av hotell- och servicebranschen.

Elaine Eksvärd

VD och grundare
Ladda ner pressbilder på Elaine här

Elaine Eksvärd är grundare av Snacka Snyggt Retorikbyrå och ledarskapstränare. Hon ger rådgivning åt ledningsgrupper och personalansvariga, och skräddarsyr interna akademier anpassade till bolagets kommunikationsutmaningar. Ett av många exempel är Volvo Cars som anlitade henne för att sänka mötesfrekvensen med – Meeting Aid Kit – Digitala Academy.

Gustav Eksvärd

CFO och medgrundare

Gustav Eksvärd är vice vd och delägare. Han jobbar med företagets affärsutveckling, som projektledare och har hand om våra storkunder. Om du är intresserad av ett samarbete eller om du har frågor om Snacka Snyggt är det Gustav du ska prata med.