Anna Ekblom – Kommunikation på svenska, norska och engelska

Anna Ekblom är delägare utan tillsammans med Serena Mon de Vienne, den seniorkonsult som har de längsta och mest täta relationerna med sina kunder. Men fötterna djupt rotade i retorik och psykologi har hon sedan sex år gett näringslivet handfasta råd för att ta sitt sälj, sina presentationer, förhandlingar och samtal till retoriskt framgångsrika nivåer. Hon har en dubbel kandidat i retorik och psykologi och kan föreläsa på norska, svenska och engelska.

Kontakta Anna

Telefon:  076-210 04 88 

Mejl: anna@snackasnyggt.se

Annas öppna kurser

Förhandlingsteknik
Det här är kursen för dig som vill lära dig kommunikativa nycklar för att bli en skicklig förhandlare. Oavsett om det handlar om tydliga strategier för att få igenom dina förslag eller hantera deras nej och ifrågasättanden, så kommer vår kurs i förhandlingsteknik forma dig till en smart förhandlare med en tydlig strategi.

2-3 maj i Stockholm

4-5 oktober i Stockholm

7-8 november i Göteborg

Sälj Snyggt
Att sälja snyggt handlar om att på kort tid skapa ett behov och ett värde hos lyssnaren. Då räcker det inte med en bra produkt, du måste även kunna förmedla produkten på ett sätt som attraherar lyssnaren och som skiljer dig från konkurrenterna. 

6 september i Stockholm

Jessica Sandberg, Kursdeltagare på i Sälj Snyggt

”” Jag tycker alltid det är fascinerade hur några verktyg och en grym kursledare snabbt kan ge insikter och utveckling om det är en bra utbildning – och denna levererade klart över mina förväntningar. För mig var det här en investering i ett hållbarare och tydligare jag. Jag gick in med en massa lösa trådar och kom därifrån betydligt mer landad. Jag skulle varmt rekommendera att investera i dig själv genom att gå Sälj- och pitchretorik.””

Rut Yirdaw, Projektledare Handelshögskolan Feminist Society 

”“Vi är oerhört tacksamma för Annas föreläsning och alla tyckte den var väldigt uppskattad! Det folk gillade mest var att hon skiljde sig från andra föreläsare, då hon inte bara gjorde en inspirerande föreläsning utan även gav konkreta tips. Man tröttnade aldrig på att lyssna!””

Andrea Hedin, Tyresö Kommun 

”“Det var en inspirerande föreläsning om härskartekniker Anna höll. Inspirerande till att vilja gå in i fikarum och lyssna och läsa av signaler samt att bemöta dem med ett ”vad hände där?”. Alla i gruppen var mycket nöjda. Det var ett högt tempo utan att det blev stressigt. Kul att många tekniker gicks igenom och det blev tydligt vilka man själv kan bli skyldig till. Särskilt kul med en talare som använder sig av sitt egna liv och dessutom väver in exemplen så att det blir roligt att lyssna.  “”

Sofia Liljestrand, Ettelva Arkitekter

””Annas föreläsning var mitt i prick. Vi har fått mycket bra reaktioner från våra medarbetare där de förklarade hur de ska använda sig av motstrategier för att få bort härskarteknikerna. Otroligt att vi fick så mycket med oss på bara en timme!””

Anders Fahrgren, Affärsutvecklare Coop 

”“Jag tackar så hemskt mycket för Annas föreläsning. Det var mycket intressant och det påverkade sedan en ppt jag gjorde, då jag tänkte som hon sa ”alla beslut är känslostyrda”. Blev grymt bra och jag nådde det resultat som jag önskade.När jag pratat runt med mina kollegor så var de mycket nöjda. Jag kan varmt rekommendera Anna vidare!””

Josefine, Nordea, Kursdeltagare på Sälj Snyggt

”“Kursen var över förväntan, trots höga förväntningar. Anna var en mycket bra och engagerad ledare och jag (liksom andra kursdeltagare) utvecklades mycket under dagens gång. Bra med mycket praktisk träning varvat med teori. Har rekommenderat kusen till hela mitt team””

Anders Rosholm, RosholmDell Advokatbyrå 

”“Det var ett väldigt givande och bra föredrag Anna höll och vi kommer att ha stor nytta av detta i vår verksamhet och när vi håller presentationer m.m. Återkoppling från vårt fredagsmöte: Jättebra workshop – roliga övningar. Fick fler ”Guldkorn” i vår Guldkorn och Bowlingklot övning vi har på fredagsmötet. De (och jag) tyckte du var kompetent och professionell.””

Hans Martin Opsal, Bergen Salgs og Reklame forening

”“Du gjorde et meget godt inntrykk på deltakerne (og meg). Du fikk en evalueringsscore på 87 på faglig innhold og 90 på formidling. Dette der 100 er høyeste score og alt over 67 anses som et bra resultat på et betalt arrangement. Sjelden vi ser 90 tallet på noen foredragsholdere (og jeg har vel vært med på over 200 lignende evalueringer). Synes du skal være stolt over innsatsen din i form av formidlingsevne og faglig innhold. Vi er i hvert fall kjempefornøyd med kunnskapen du delte, og måten du presenterte det på.””

IQ Initiativet 

””Jag brukar alltid tappa fokus efter en stund och lite zona ut, men jag satt helt uppslukad under Annas kurs. SÅ IMPONERAD!””

Sandra, Kursdeltagare på Snacka Snyggt 

”“Proffsig kurs! Verkligen värt att lägga tiden på. Och mödan, det var jobbigt för mig som inte gillar att synas och prata framför andra. Men jag tog mig igenom den och har lärt mig massor. Såå imponerad av den otroligt professionella och skickliga kursledaren, Anna!!””