Elaine Eksvärd – Retoriker och grundare

Elaine Eksvärd tränar makthavare i kommunikation som stärker medarbetare att leverera resultat. Kraftfullt ledarskap grundar sig i att en personalansvarig ska ta ansvar för medarbetarnas välmående på jobbet samt behärska retoriken som ger inspiration och kraft för att leverera resultat.

Hon håller den ofta redan fullbokade heldagskursen ”Kraftfullt ledarskap” för att olika branscher ska kunna mötas och inventera varandra på framgångsknep, samt belysa vanliga fallgropar i ledarskapssnacket.

Ola Källgården, CEO New Minds

”Bra kurs där vi som ledningsgrupp fick verktyg och idéer som vi kan använda internt på New Minds. ”

Lars Brandt, Göthes Säkerhet AB

”Väldigt bra innehåll i kursen och Elaine är superduktig på att få oss deltagare engagerade. Fick massor med bra tips att ta med ”

Emelie Skagerman, Mustasch Reklambyrå

”Kursen ger många konkreta tips och verktyg. Elaine är otroligt skicklig och utöver sin kompetens inom retoriken så ger hon en energiboost till oss i ledarrollen. ”

Cristian Mittag – Säljchef Amanda AI

”En väldigt inspirerande dag med massor av insikter och verktyg inom ämnet. En kurs jag helhjärtat kan rekommendera alla med någon form av ledarskap. Otroligt proffsigt och personligt presenterat av Elaine Eksvärd som bjöd på mycket humor med hög igenkänning. Kursmaterialet var också välgjort och ger ett bra underlag för att man ska kunna jobba med det praktiskt. ”

Elaine föreläser och utbildar på dessa ämnen:

Elaines favoritcitat är ett som utöver länder också kan tillämpas på arbetsplatser:

The best way to know if a country is good or bad is simple. Either people are trying to get on or out of the country.” – Tony Blair.

Förfrågan om föreläsning: gustav@snackasnyggt.se

Delta i Elaines öppna kurser: sandra@snackasnyggt.se

Presskontakt: Charlotte Colliander Brandt, du når henne på 073 145 20 19 eller charlotte@snackasnyggt.se