Fredrika – när du vill avdramatisera att tala inför andra.

Fredrika är den retorikkonsult hos oss som gör retorik – ett ämne som många uppfattar som skrämmande – istället både lättsamt och tillgängligt. Efter att tidigare ha själv njutit av både teater och sång från scen, blev retorikens verktyg en lågt hängande frukt för att ge folk samma känsla med talet. En fil kand i retorik och två år på Snacka Snyggt har hon blivit en av våra mest flitigt anlitade retorikkonsulter. Hon har hjälpt branscher som sträcker sig från alltifrån reklambyråer till fastighetschefer, samtliga tacksamma för de konkreta verktyg och lättsamma stämning Fredrika bidrar till i ett annars för många utmanande ämne.

Fredrika håller föreläsningar, workshops, individuella retorikträningar och hennes ofta fullbokade öppna kurstillfällen. Hon är nog den retoriker hos oss som bjudit på flest kaffekoppar till de kunder som önskat skräddarsydda lösningar. Önskar du ha en god kopp och skräddarsydd lösning i Göteborgstrakten eller Stockholm så tveka inte att höra av dig till Fredrika:

Telefon: +46763140023

Mejl: fredrika@snackasnyggt.se

Säkra dina kursplatser till Snacka Snyggt med Fredrika

Snacka Snyggt 30-31 januari 2024 Göteborg

Snacka Snyggt är vår grundkurs i modern retorik och är till för dig som vill avdramatisera det här med att tala inför folk. Efter kursen ska du både våga och vilja prata inför andra samt ha verktyg för att utforma presentationer som dina kunder och kollegor ser fram emot. 

Våga tala 6 februari 2024 Göteborg

Det här är kursen för dig som känner att du skulle vilja tala, men inte vågar. Denna kurs ger dig verktyg för att hantera talängslan. 

Linda Wennerström, Commercial activity leader på IKEA

”Fredrika är en öppen glad och trevlig person som är enkel och rolig att arbeta med. Hennes främsta egenskaper är att hon på ett lättsamt och avslappnat sätt får folk att vilja lyssna på henne.”

Johanna Azar, Verksamhetschef på Maskrosbarn

”Fredrikas utbildningsinsats hos oss överträffade våra förväntningar. Vi fick med oss konkreta verktyg i hur vi kan förbättra vår presentationsteknik och tips på saker att testa redan imorgon. Fredrika ledde oss med engagemang, kunskap och värme. Vi kände oss både inspirerade och motiverade efter avslutad utbildning. Tillfället gav mersmak och jag skulle varm rekommendera Fredrika till alla som på något sätt pratar inför folk. ”

Henrik Johansson, VD på Succé Kommunikation

”Vi hade en väldigt givande säljworkshop med Fredrika, vi fick massor av bra verktyg för att lyfta vårt sälj och hon har en inspirerande och härlig energi som lyfter hela rummet. Vi anlitar gärna henne igen och rekommenderar henne till andra.”

Jenny Henge, Fastighetsutvecklingschef på Heimstaden

”Fredrika höll ett föredrag för oss om juste förhandling. Budskapet att ingen ska känna sig lurad eller överkörd, var tydligt. Fredrika ställer nyfikna frågor och delar med sig av personliga anekdoter för att engagera. Det lyckas väldigt fint och Fredrika blir lätt omtyckt.”

Sofia Austern, CEO på Volt reklambyrå

”Fredrika är en duktig föreläsare som pratar relevant och konkret kring bla det ibland svåra ämnet feedback. Bra upplägg med teori blandat med praktiska övningar. Mycket givande för hela organisationen och en bra kick-start för att få i gång en mer effektiv feedbackkultur!”