Jasmin – när du vill bli den bästa retoriska versionen av dig själv.

Jasmins kompetens för sälj- och marknadsföring i kombination med retorik har gett våra kunder hjälp utöver förväntan. Hennes vass tips i kombination med lyhördhet för kundens utmaningar har gjort såväl de skräddarsydda uppdragen så som hennes öppna kurser till trygga sammankomster där kund lämnas säker på sina kommunikationsutmaningar framåt. Oavsett om du vill ha en individuell retorikträning för din kommande presentation, en retorikexpert att bedöma uttalanden i medie eller en intern retorikkonsult för att lyfta hela bolagets presentationsnivå så kommer Jasmin hjälpa er att göra jobbet. Hon finns där för dig som vill utveckla dina retoriska förmågor, bli mer självklar på scenen och våga ta plats i möten eller i andra sammanhang – med sikte att göra livet mindre trevande och mycket roligare.

Kontakta Jasmin

Telefon: +46 766 – 000 160

Mejl: jasmin@snackasnyggt.se

Jasmins öppna kurser

Snacka Snyggt 21-22 november 2023 Stockholm
Snacka Snyggt 9-10 april 2024 Stockholm
Snacka Snyggt är vår grundkurs i modern retorik och är till för dig som vill avdramatisera det här med att tala inför folk. Efter kursen ska du både våga och vilja prata inför andra samt ha verktyg för att utforma presentationer som dina kunder och kollegor ser fram emot.

Våga tala 9 november 2023 Stockholm
Våga tala 6 februari 2024 Stockholm
Det här är kursen för dig som känner att du skulle vilja tala, men inte vågar. Denna kurs ger dig verktyg för att hantera talängslan. 

Christine Freeman, Project Manager på Epinova

””Jasmin var lyhörd och väldigt mån om att hjälpa mig förbättra specifika presentationsutmaningar. Förutom hennes breda kompetens och kunskap uppfattade jag henne som väldigt proffsig och närvarande under kursen.””

Stefan Fragner, Co-CEO på Understatement

”Väldigt lärorik föreläsning utan att det kändes som en monolog. Vi fick även massor med praktiska tips som uppskattades mycket av alla medarbetare!””

Hege Kristiansen, Chef utbildning, SJ Götalandståg AB

”Ett viktigt ämne som Jasmin väckte intresse att fördjupa sig lite mer i. Det blev en tankeväckare om hur man kommunicerar och hur sändare / mottagare kan uppfatta vad som sägs och hur det tolkas. Dagen uppskattades väldigt mycket av instruktörerna där vi fick en blandning repetition och nya kunskaper. Jasmin som föreläsare är suverän och mycket härlig att lyssna på. Hon har stor kunskap, talar på ett tilltalande sätt och ger bra och förståeliga exempel.”

Nadine Muhieddine, projektledare på Leda Snyggt

”Tack för en jättebra föreläsning. Så bra upplägg, intressant och klockrena exempel. Snyggt.”