Jasmin Mohammed – retorikkonsult och föreläsare

Retoriken för mig handlar om att göra kommunikationen så självklar som möjligt. Idag är kommunikation en central del inom alla områden i samhället och för att så träffsäkert och stilsäkert som möjligt våga ta plats i olika situationer samt kunna hantera svåra samtal eller göra sin produkt eller tjänst så intressant som möjligt – så finns det retoriska bakom allt. Retorikens potential är väldigt intressant på så vis. Alla människor har retoriska förmågor och jag brinner för att utveckla och hjälpa andra bli den bästa retoriska versionen av sig själv.

Bakgrund:

Jag har en kandidatexamen i Retorikkonsultprogrammet med inriktning rådgivning och utbildning vid Södertörns högskola och har även studerat en 2-årig utbildning i internationell sälj- och marknadsföring. Mitt intresse för sälj- och marknadsföring baseras på viktiga synergier som finns i kombinationen försäljning och marknadsföring för att nå ut till målgrupper, driva försäljningsprocesser framåt och applicera kunskapen inom olika branscher. Jag har dock märkt att många branscher trevande haltar när det kommer till att förmedla budskap; både vad gäller att skapa lyssnarintresse men även när det kommer till att våga ta plats på exempelvis möten eller i presentationer där så viktiga kunskapsutbyten sker. Idag jobbar jag som retorikkonsult på Snacka Snyggt och finns för dig som vill utveckla dina retoriska förmågor, bli mer självklar på scenen och våga ta plats i möten eller i andra sammanhang – med sikte att göra livet mindre trevande och mycket roligare.

På fritiden hittar du mig på en yogamatta – en ambition jag tidigare ville bemästra men som jag idag taggar ner på och förstår att det är något jag aldrig kommer bli fullärd i.

På Snacka Snyggt håller Jasmin både digitala och fysiska kurser, föreläsningar, workshops och individuella retorikträningar för dig eller ditt företag. Kontakta Jasmin på: 0766 – 000 160 eller jasmin@snackasnyggt.se så hjälper hon dig gärna!

Sagts om Jasmin

”Jasmin var lyhörd och väldigt mån om att hjälpa mig förbättra specifika presentationsutmaningar. Förutom hennes breda kompetens och kunskap uppfattade jag henne som väldigt proffsig och närvarande under kursen.”

Christine Freeman, Project Manager på Epinova