Natthawat Phaithong – retorikkonsult och föreläsare

Alla människor pratar inte samma språk, men vi alla pratar samma kroppsspråk oavsett var vi kommer ifrån. Jag har alltid varit fascinerad av fenomenet att kroppsspråk är smittsamt, men hur kan vi då se till att smitta folk med de rätta känslorna? Jag tycker att det viktigaste i varje socialt sammanhang är att du aldrig ska lämna rummet med känslan av att du inte lyckades visa vem du var. Är du ute efter konkreta retoriska strategier och verktyg för att uppnå denna känslan, så ser jag till att du ska bli den bästa retoriska versionen av dig själv – både verbalt och icke-verbalt.

Bakgrund

Jag har en kandidatexamen i retorik från Örebro universitet med fokus på språk, retorik och kommunikativt ledarskap. Jag har även studerat psykologi på universitetet för att komplettera min retorikutbildning för en ökad förståelse kring varför de retoriska verktygen fungerar. Mitt intresse för retorik och psykologi ledde till min fascination för hur vi människor använder oss utav vårt kroppsspråk. Jag gick från en osäker tonåring till en självsäker person med pondus samt en förmåga att påverka mitt interna välmående. Idag är jag retorikkonsult på Snacka Snyggt med ambitionen att hjälpa människor att våga ge sig själv chansen att bli framgångsrik och karismatisk i sin kommunikation både i vardagslivet och arbetslivet. Jag är även hobbymusiker på fritiden. Jag älskar att både skriva och sjunga låtar (föredrar Pop-Punk) men jag är otroligt talanglös på den fronten. Sjunga som en rockstjärna kan jag tyvärr inte, men retorik – det är min grej.

På Snacka Snyggt håller Natthawat både digitala och fysiska kurser, föreläsningar, workshops och individuella retorikträningar för dig eller ditt företag. Kontakta Natthawat på: 072-160 98 78 eller natthawat@snackasnyggt.se så hjälper han dig gärna!

Sagts om Natthawat

Natthawat är en naturbegåvning välsignad med talets gåva! En ”gammal” elev vars muntliga presentationer fortfarande fungerar utomordentligt bra som goda exempel. Klockren karisma!

Camilla Lundberg, Ullvigymnasiet Köping

På ett enkelt, lättsamt och professionellt sätt kan Natthawat fånga en publik av varierande slag. Detta gör han med ett prestigelöst ”föreläsar-jag” och med inslag av humor, spontanitet och kunskap. Han mottagaranpassar sitt ”föreläsar-jag” gentemot sin publik och är mån om att alla ska lämna rummet med en bra känsla.

Shisa Nordström, Ambassadör för Örebro universitet