Natthawat – gör retorik lättsamt och professionellt

Natthawat lyckas, tack vare sina kombinerade examen i retorik och psykologi, förklara inte bara vilka retoriska strategier som fungerar utan också varför. Denna unika kombination har lämnat både nervösa kursdeltagare på ”Våga tala” och vetgiriga kunder i näringslivet väldigt nöjda. Under kort tid har han hjälpt alltifrån näringslivet till akademier till att bli mer framgångsrika i sin kommunikation. På Snacka Snyggt håller Natthawat både digitala och fysiska kurser, föreläsningar, workshops och individuella retorikträningar för dig eller ditt företag. Han kommer skapa en trygg stämning och lämnar er med verktyg ni kommer ha glädje av länge!

Mejla Natthawat: natthawat@snackasnyggt.se

Ring: +46 72-160 98 78

Säkra dina platser till Natthawats öppna kurser

Snacka Snyggt 20-21 december 2023 Stockholm
Snacka Snyggt 21-22 maj 2024 Stockholm
Snacka Snyggt är vår grundkurs i modern retorik och är till för dig som vill avdramatisera det här med att tala inför folk. Efter kursen ska du både våga och vilja prata inför andra samt ha verktyg för att utforma presentationer som dina kunder och kollegor ser fram emot. 

Våga tala 14 maj 2024 Stockholm
Det här är kursen för dig som känner att du skulle vilja tala, men inte vågar. Denna kurs ger dig verktyg för att hantera talängslan. 

Kunder om om Natthawat

”Vi fick med oss värdefulla verktyg som vi redan börjat använda i vardagen. Det är allt från hur vi blivit bättre på att presentera visuellt där våra presentationer nu är mindre texttunga och informationen delas upp, till att vi lärt oss kroppsspråk och ögonkontakt etc. Vi har alla fått ett bättre självförtroende i presentationstillfällen, kanske för att vi nu känner att vi har koll på vad vi gör. Sammanfattningsvis en väldigt bra session med dig som jag varmt kan rekommendera. Som föreläsare fick du oss att slappna av och känna oss bekväma genom din egna värme och humor.”

Caroline Bystedt, CEO & Account Manager på Söderhavet

På ett enkelt, lättsamt och professionellt sätt kan Natthawat fånga en publik av varierande slag. Detta gör han med ett prestigelöst ”föreläsar-jag” och med inslag av humor, spontanitet och kunskap. Han mottagaranpassar sitt ”föreläsar-jag” gentemot sin publik och är mån om att alla ska lämna rummet med en bra känsla.

Shisa Nordström, Ambassadör för Örebro universitet

Natthawat har med sin inlevelse, entusiasm och kunskap lärt mig konsten att kommunicera på ett modernt sätt där de retoriska fallgroparna nu enklare kan undvikas. Två utmanande och otroligt utvecklande dagar som verkligen bättrat på mitt retoriska självförtroende som låtit mig fokuserat arbeta med min presentationsteknik. Så värdefullt för både oss chefer och ledare samt medarbetare i organisationen. Tack!

Evelyn Hult, BOSS Business Partner

Föreläsningen med Natthawat var en timme fullmatad med nyttigheter. Rolig, intressant och med många bra tips som vi kan arbeta vidare med både privat och inom arbetet. En av sakerna jag tog med mig var att inte förminska mig själv innan jag ska tala. Vi är supernöjda 🙂

Annica Lindfors, PLM Group Sverige AB

”Jag älskade hur du fick oss alla att slappna av även om vi inte kände varandra innan, vilket gjorde det enklare att stå och prata inför varandra” 

Moa Forsberg, Account Manager INSIKT på twoday Sweden.

Tusen tack för två intensiva och inspirerande dagar i retorik 🙂
Kursen har gett mig en riktigt bra förståelse för och inblick i uppbyggande av presentationer/berättelser och hur man förmedlar dem på bästa sätt genom sin autenticitet förstärkt av ett levande kroppsspråk, rekvisita och passion! 🙂

Katarina Hultqvist, Grundare och VD på Koppartallen AB.

We received many practical tips that are ”easy” to convert in practice. Like how to deal with nervousness, how to point the camera during digital presentations. We also think you are knowledgeable in your field and were able to answer the questions that wasn’t part of the ”script”

Ulrika Maschmann, Stena Circular Consulting

Tack Natthawat för en mycket lärorik kurs. Det var mycket proffsigt i både innehåll och framträdande. Jag tycker att din kurs är på hög nivå och jag kan varmt rekommendera den till andra.

Özlem Holm, VD på Förstå AB

Natthawat är en naturbegåvning välsignad med talets gåva! En ”gammal” elev vars muntliga presentationer fortfarande fungerar utomordentligt bra som goda exempel. Klockren karisma!

Camilla Lundberg, Ullvigymnasiet Köping

”Det var proffsigt, roligt och väldigt bra struktur på utbildningen. Vi gillar dig som person och då tar man till sig utbildningen bättre.”

Dstny Sweden AB