Rebecca Logrell – retorikkonsult och föreläsare

Det är sällan någon som tror på att Rebecca är en introvert person då det inte märks i hennes arbete. Detta är något som Rebecca passionerat vill förmedla – det spelar ingen roll vem du är för du kan ta det bästa av dig och få stora genomslag i din kommunikation. Förståelsen Rebecca har för våra olika kommunikationsstilar gör att hon lätt anpassar sig till olika personligheter för att få dem att känna sig både trygga men också peppade på att retorikträna!

Bakgrund:

Rebecca har en kandidatexamen i retorik från Södertörns Högskola där hon inriktade sig på politisk kommunikation och hållbar utveckling. Hon har även studerat statsvetenskap inom det digitala området och arbetat med PR och kommunikation. Med över 10 års erfarenhet inom service, sälj och kommunikation vet Rebecca vikten av att kunna framställa sig själv och sin agenda på ett snyggt och värdigt sätt.

På Snacka Snyggt hjälper hon dig eller ditt företag att tänka med nya verktyg. Hon håller i workshops, föreläsningar, kurser och individuella retorikträningar och hon är mycket intresserad av att få höra vad du behöver hjälp eller goda råd till! Kontakta Rebecca på rebecca@snackasnyggt.se

Låt henne hjälpa till med era kommunikativa utmaningar.

Rebeccas öppna kurser

Snacka Snyggt 29-30 augusti
Snacka Snyggt är vår grundkurs i modern retorik och är till för dig som vill avdramatisera det här med att tala inför folk. Efter kursen ska du både våga och vilja prata inför andra samt ha verktyg för att utforma presentationer som dina kunder och kollegor ser fram emot.

Förhandlingsteknik 7-8 november

Det här är kursen för dig som vill lära dig kommunikativa nycklar för att bli en skicklig förhandlare. Oavsett om det handlar om tydliga strategier för att få igenom dina förslag eller hantera deras nej och ifrågasättanden, så kommer vår kurs i förhandlingsteknik forma dig till en smart förhandlare med en tydlig strategi.

Sagts om Rebecca

Det var två fullspäckade dagar med teori och praktik. Jag är så imponerad över hur mycket det gick att lära sig på enbart två dagar! Rebecca är en fantastisk kursledare, som ledde med trygg hand och ett otroligt engagemang för alla deltagare. Jag rekommenderar varmt Snacka Snyggt och Rebecca Logrell!

Maria Näslund, Verksamhetschef Treskablinoll

Magiska två dagar med otroligt nyttig och inspirerande info och tips för att utveckla vidare i det vardagliga livet både yrkesmässigt och privat. Rebecca va otroligt pedagogiskt och intressant att lyssna på och man fick inte känslan av att det va långa dagar utan det va bra variation av pauser, lyssnande och praktiskt arbete vilket gjorde det till två väldigt effektiva dagar. Kursgård och mat under dagarna va även det topp!

Anna Nordström, Fortnox

Mitt coachningstillfälle med Rebecca gav mig många nya insikter. Hon guidade mig på ett inkännande och samtidigt kunnigt sätt och använde min direkta verklighet och mina utmaningar för att belysa teorier och möjliga lösningar. Kan varmt rekommendera en sittning med Rebecca.

Eva Persson, Marknadsstrateg och konsult inom kommunikation.

Rebecca lyckades skapa en väldigt bra stämning där våra deltagare vågade ställa frågor och dela med sig av tankar (trots att det var över zoom). Publiken tyckte föreläsningen var givande, intressant och applicerbar. Alla visade stor entusiasm vid föreläsningens slut. 

Sofia Petterson, Uppsala universitet.

Rebecca som höll i vår kurs skapade en härlig känsla och bidrog till att nervositeten var som bortblåst 😀. Detta bidrog till att jag kunde ta till mig kursen på ett bra sätt och jag känner att jag har fått med mig verktyg till mitt framtida arbete! Tack för en superkurs!

Anna-Maria Johnsson, Youfinder

Vi har fått otroligt bra feedback från våra deltagare som lyssnade på Rebeccas föreläsning. De tyckte att man fick intressanta insikter och bra strategier för att presentera på ett oförglömligt sätt.

Eira Movin, Eventansvarig.

Citat från tidigare kursdeltagare

”Fantastisk!”

”Kompetent och lyhörd för var deltagarna var och förmåga att anpassa för var och en.”

”Mycket duktig! Bra avvägning mellan trevlig, glad, rolig, saklig och tydligt kompetent!”

”Rebecca var jätteduktig, ödmjuk och mycket kompetent i sin yrkesroll. Man kände sig lugn och trygg i hennes närvaro. Hon la upp kursen på ett mycket varierat sätt, information, övningar och grupparbete. Det blev aldrig en tråkig stund. Man vill bara lyssna och arbeta med ämnet mer och mer.”

”Professionell, inkännande och lyhörd. Stort engagemang i kursdeltagarna och inspirerande att lyssna på!”

”Rebecca är trevlig och inlyssnande” 

”Mycket bra kursledare som var förstående när man lyfte något eller ställde en fråga. Bra feedback och tips på hur man kan utvecklas i sin retoriska förmåga. ” 

”Mycket bra kursledare som inte bara var kunnig utan också fick alla i gruppen att känna sig bekväma.”

”Rebecca var mycket naturlig och fick oss att reflektera och öva på ett naturligt sätt”