Rebecca Logrell – retorikkonsult och föreläsare

Få personer klarar av att leverera oförberett. Jag tycker retorik är intressant då det i grunden handlar om att människor ska ha verktyg för att kunna påverka varandra genom vettiga dialoger. Jag ser ett samhälle där vi i stor utsträckning finner olika viljor med olika behov. Det gör att många upplever att det är svårt att göra sig hörd och förstådd- på mötet, i relationer och i offentligheten. 

Jag vill att fler ska veta hur man utmanar begränsningar som avgör vem som får tala och vem som inte får det. Det kan vara begränsningar skapta av andra men till störst del så är det ens egna. Jag vill med retoriken ge möjligheten till andra att finna egna verktyg för att kunna leverera inspirerande, kraftfulla och engagerande dialoger i alla typer av möten och situationer. Det ska inte handla om vilken person man är utan vilken karaktär man vill framstå som. Jag tycker att det känns fantastiskt att kunna ge andra ett självförtroende till att våga snacka självsäkert. 

Bakgrund:

Jag har en kandidatexamen i retorik från Södertörns Högskola där jag inriktade in mig på politisk kommunikation och hållbar utveckling. Jag har även studerat statsvetenskap inom det digitala området och arbetat med PR och kommunikation. Jag ser ett stort behov av att kunna förmedla komplex information och göra den tillgänglig- och framförallt mottaglig för andra perspektiv. Med mina 10 åriga erfarenhet inom service, sälj och kommunikation vet jag vikten av att kunna framställa sig själv och sin agenda på ett snyggt och värdigt sätt.

På Snacka Snyggt hjälper hon dig eller ditt företag att tänka med nya verktyg. Hon håller i workshops, föreläsningar, kurser och individuella retorikträningar och hon är mycket intresserad av att få höra vad du behöver hjälp eller goda råd till! Kontakta Rebecca på mejla rebecca@snackasnyggt.se

Låt henne hjälpa till med era kommunikativa utmaningar.

Sagts om Rebecca

Mitt coachningstillfälle med Rebecca gav mig många nya insikter. Hon guidade mig på ett inkännande och samtidigt kunnigt sätt och använde min direkta verklighet och mina utmaningar för att belysa teorier och möjliga lösningar. Kan varmt rekommendera en sittning med Rebecca.

Eva Persson, Marknadsstrateg och konsult inom kommunikation.

Rebecca lyckades skapa en väldigt bra stämning där våra deltagare vågade ställa frågor och dela med sig av tankar (trots att det var över zoom). Publiken tyckte föreläsningen var givande, intressant och applicerbar. Alla visade stor entusiasm vid föreläsningens slut. 

Sofia Petterson, Uppsala universitet.

Vi har fått otroligt bra feedback från våra deltagare som lyssnade på Rebeccas föreläsning. De tyckte att man fick intressanta insikter och bra strategier för att presentera på ett oförglömligt sätt.

Eira Movin, Eventansvarig.

Citat från tidigare kursdeltagare

”Fantastisk!”

”Professionell, inkännande och lyhörd. Stort engagemang i kursdeltagarna och inspirerande att lyssna på!”

”Rebecca är trevlig och inlyssnande” 

”Mycket bra kursledare som inte bara var kunnig utan också fick alla i gruppen att känna sig bekväma.”

”Rebecca var mycket naturlig och fick oss att reflektera och öva på ett naturligt sätt”