Rebecca – en introvert själ i en extrovert kostym

Med över 10 års erfarenhet inom service, sälj och kommunikation vet Rebecca vikten av att kunna framställa sig själv och sin agenda på ett snyggt och värdigt sätt. Hon är en av våra introverta retorikkonsulter med en extrovert approach. Förståelsen Rebecca har för våra olika kommunikationsstilar gör att hon lätt anpassar sig till olika personligheter för att få dem att känna sig både trygga men också peppade på att retorikträna! Hon har en fil kand i retorik och har gett alltifrån marknadsstrateger till eventbyråer verktyg för att kommunicera med framgång.

Hon håller i workshops, föreläsningar, kurser och individuella retorikträningar och hon är mycket intresserad av att få höra vad du behöver hjälp eller goda råd till!

Kontakta Rebecca på: rebecca@snackasnyggt.se

Rebeccas öppna kurser

Förhandlingsteknik 7-8 november 2023 Göteborg
Förhandlingsteknik 29-39 november 2023 Stockholm
Förhandlingsteknik 16-17 april 2024 Stockholm

Det här är kursen för dig som vill lära dig kommunikativa nycklar för att bli en skicklig förhandlare. Oavsett om det handlar om tydliga strategier för att få igenom dina förslag eller hantera deras nej och ifrågasättanden, så kommer vår kurs i förhandlingsteknik forma dig till en smart förhandlare med en tydlig strategi.

Snacka Snyggt 13-14 februari 2024 Stockholm

Snacka Snyggt är vår grundkurs i modern retorik och är till för dig som vill avdramatisera det här med att tala inför folk. Efter kursen ska du både våga och vilja prata inför andra samt ha verktyg för att utforma presentationer som dina kunder och kollegor ser fram emot.

Maria Näslund, Verksamhetschef Treskablinoll

”Det var två fullspäckade dagar med teori och praktik. Jag är så imponerad över hur mycket det gick att lära sig på enbart två dagar! Rebecca är en fantastisk kursledare, som ledde med trygg hand och ett otroligt engagemang för alla deltagare. Jag rekommenderar varmt Snacka Snyggt och Rebecca Logrell!”

Anna Nordström, Fortnox

”Magiska två dagar med otroligt nyttig och inspirerande info och tips för att utveckla vidare i det vardagliga livet både yrkesmässigt och privat. Rebecca va otroligt pedagogiskt och intressant att lyssna på och man fick inte känslan av att det va långa dagar utan det va bra variation av pauser, lyssnande och praktiskt arbete vilket gjorde det till två väldigt effektiva dagar. Kursgård och mat under dagarna va även det topp!”

Eva Persson, Marknadsstrateg och konsult inom kommunikation.

”Mitt coachningstillfälle med Rebecca gav mig många nya insikter. Hon guidade mig på ett inkännande och samtidigt kunnigt sätt och använde min direkta verklighet och mina utmaningar för att belysa teorier och möjliga lösningar. Kan varmt rekommendera en sittning med Rebecca.”

Sofia Petterson, Uppsala universitet.

”Rebecca lyckades skapa en väldigt bra stämning där våra deltagare vågade ställa frågor och dela med sig av tankar (trots att det var över zoom). Publiken tyckte föreläsningen var givande, intressant och applicerbar. Alla visade stor entusiasm vid föreläsningens slut. ”

Anna-Maria Johnsson, Youfinder

”Rebecca som höll i vår kurs skapade en härlig känsla och bidrog till att nervositeten var som bortblåst 🙂 . Detta bidrog till att jag kunde ta till mig kursen på ett bra sätt och jag känner att jag har fått med mig verktyg till mitt framtida arbete! Tack för en superkurs!”

Eira Movin, Eventansvarig.

”Vi har fått otroligt bra feedback från våra deltagare som lyssnade på Rebeccas föreläsning. De tyckte att man fick intressanta insikter och bra strategier för att presentera på ett oförglömligt sätt.”