Serena – När du vill ha framgångsrika samtal!

Serena är den retorikkonsult hos Snacka Snyggt som, förutom Elaine Eksvärd, jobbat längst på Snacka Snyggt. Hennes kunder är alltifrån H&M till Försvarsmakten, men oavsett bransch har den gemensamma utmaningen varit att ta de svåra samtalen framgångsrikt. Genom sin expertis på området har Serena förutom att ha skrivit en bok på ämnet också skapat Snacka Snyggt omåttligt uppskattade kurs som fler bolag valt att exportera till sina årliga interna utbildningar. Oavsett om ni vill ha inspiration i form av en föreläsning, självutveckling på hennes öppna kurser eller förändra arbetsplatsens samtalskultur till något som förtjänar titeln ”framgångsrik” så kommer Serena ge er de retoriska verktygen ni behöver.

Mejla Serena: serena@snackasnyggt.se

Ring: +46 76-214 32 16

Säkra era kursplatser till Serenas kurs framgångsrika samtal

Under två heldagar i praktisk retorik får du koll på våra vanligaste och viktigaste samtalsformer, vilka upplägg som är de mest framgångsrika i olika typer av samtal samt hur du lyckas med dem. Resultatet blir att du får mer träffsäkra samtal – där genomslagen blir fler och missförstånden blir färre – och du får både en stärkt pondus generellt och en stärkt taktkänsla vid svåra samtal.

Dessutom får du boken – Framgångsrika samtal

Framgångsrika samtal 18-19 december Stockholm

Margaretha Kühne – vice vd Tidningen Chef

”Serena höll en interaktiv workshop för ett av våra chefsnätverk. Jag känner deltagarna så bra nu att jag kan se när en träff är fullpott – Serenas workshop var en sådan träff. Tack vare hennes känsla för stilnivå lyckades hon möta deltagarna där dem är. Jag är supernöjd med hennes insats, den var helt enkelt strålande!”

Lars Tenger – säljchef Ottoboni Group

”‪Ni som går i tankar om att bli en bättre retoriker och talare, gör det med Serena Mon de Vienne. Tack för en mycket utvecklande och inspirerande dag!”

Malin Ingewall – vd Sticky Beat

”Det var som att få ett kommunikativt PT-pass. Genom sin positiva och raka stil blev några timmars retorikträning både effektiv och upplyftande. Min kommunikation är starkare och mer träffsäker nu. Jag fick med mig många do’s and don’ts och ett konkret nytt kraftfullt intro som jag kommer använda när jag inleder mina presentationer.”

Edina Nexelius, Projektledare Rädda Barnen

”Serena har utan tvekan varit vår mest uppskattade föreläsare. Vi har anlitat många föreläsare genom åren men aldrig varit så nöjda som vi var med Serena. Hon har lyckats förmedla värdefull kunskap på ett konkret och pedagogiskt sätt.”

Susanne Björnhöfde, HR Business Partner Siemens

”Your workshop was hands-on, easy to relate to and your present and energy got the whole audience attention. I have talked with many participant and they were very satisfied with your effort. The only negative was that they would have liked longer… and thats just positive! Thank you so much for contributing to a successful kick-off for our team.”

Markus Selme, vd Swedish Net Communication

”En mycket intressant dag som verkligen uppskattades av alla. Du hade en bra närvaro, konkreta exempel som var lätta att ta till sig och du höjde allas självförtroende på ett naturligt sätt. Tack för det!”

Cecilia Fredriksson, HR-generalist Svensk Fastighetsförmedling

”Serena coachade på ett pedagogiskt och proffsigt sätt. Jag har fått bra verktyg för att fånga lyssnaren och förmedla mitt budskap tydligt och rakt, utan störande krusiduller eller tics. Kan varmt rekommendera Serena och Snacka Snyggt som retorikcoach!”

Erik Blomqvist, Sales Director RATIONAL Scandinavia AB

”Tack för en fantastisk föreläsning. Dina tips och idéer kring förhandling kommer ge nycklar till våra medlemmar som kommer att skörda nya samarbeten och relationer. Din energi fångade även de mest principfasta deltagarna. Jag kunde känna hur du fick deltagarna att ifrågasätta sina inrutade mönster och hitta hoppet i förhandlingstillfället. Fenomenet med att uppleva sig själv var så kul att identifiera hos gänget och en väckarklocka för många.”

Petra Eggen, Försvarsmakten

”Stort tack Serena! Jag är oerhört imponerad över din kompetens och engagemang. Bland de bästa utbildningarna jag har varit på.”