Nästa tillfälle:
9 - 10 februari 2021

Våga tala

Datum:
Plats:
Tid:
09.00-10.30
Tid:
9.00-10.30
* Webbkursen sker vid 2 tillfällen á 90 min per gång, kurs sker den 2 & 3 november.
* Max 12 deltagare!
Från 2995 Kr ex. moms
Från 2995 Kr ex. moms

Våga tala

Den här kursen är skräddarsydd för dig som känner att din nervositet begränsar dig i din yrkesroll. Att den hindrar dig från att prata inför en grupp, leda möten, föreläsa, presentera en pitch eller till och med ringa det där utmanande samtalet. Kursen går igenom steg-för-steg varför vi blir nervösa för att sedan presentera både fysiska och mentala sätt att handskas med nervositet så att du kan leva med den, och kanske till och med få en kick av den. Alla kan nämligen lära sig att handskas med sin nervositet, och sluta låta den begränsa livet.

  • Få förståelse för din nervositet och vart den kommer ifrån.
  • Lista dina rädslor – vägra låta dem styra dig!
  • Att skapa trygga rum: så förbereder du dig för att våga.
  • Fysiska rörelser för att minska anspänning.
  • Retoriska verktyg för minskad talskräck

Upplägg

Utbildningen bygger på ett veckoprogram som involverar 3 webinarier där vår vi kommer gå igenom alla kommunikativa strategier och du får möjligheten att ställa frågor. För att maximera din utvecklingskurva kommer du mellan tillfällena få övningar och uppgifter så att du inte bara blir inspirerad utan får aktiv träning i att använda verktygen så att du direkt efter utbildningen vet exakt hur du ska göra för att prestera bättre och nå resultatet du vill.

Vill du veta mer om kursen?

Hitta en kurs som passar dig

Vi erbjuder en rad olika retorikkurser och retorikutbildningar med inriktning på modern retorik, presentationsteknik och säljretorik.