Din digitala retorikkonsult

Din digitala retorikkonsult

Den här kursen är för dig som vill ha individuell retorisk vägledning utan att vara begränsad till en plats eller tidpunkt. Du väljer helt enkelt själv när och var du vill genomföra kursen. Du väljer en kommunikativ utmaning som du vill fokusera på: det kan exempelvis vara en pitch, ett tal eller en företagspresentation. När du börjar webbkursen blir du tilldelad en egen retorikkonsult som coachar dig utifrån dina önskemål. Du får personlig feedback – i flera steg – på en valfri presentation som du filmar när du framför och skickar in till oss. Resultatet blir att en genomtänkt presentation, en ökad retorisk medvetenhet samt en retorisk verktygslåda som är anpassad utefter dina retoriska mål.

Ett axplock ur kursinnehållet:

  • Vägledning till att skapa en genomtänkt presentation.
  • Muntlig feedback på din inspelade presentation.
  • Analys av dina retoriska styrkor och svagheter.
  • Retoriska verktyg anpassade efter dina mål med framförandet.
  • Personlig plan för fortsatt retorisk utveckling.

Om oss retorikkonsulter: Du är i trygga händer. Alla våra retorikkonsulter har (minst) en fil.
kand i retorik och flera års erfarenhet av retorisk coachning till individer i olika branscher.
För vem: Detta är kursen för dig som vill få bättre koll på din retoriska förmåga och få hjälp med
ett viktigt samtal, en presentation eller ett tal.

Praktiskt om kursen: Du köper kursen genom oss eller via utbildningsplattformen Coursio. Du har sedan tillgång till kursen via webbläsaren på din dator, läsplatta eller mobil. När du gjort din beställning kommer du att få ett e-postmeddelande med en länk samt inloggningsuppgifter till kursen du köpt.

Svårighetsgrad: Denna kurs kräver inga förkunskaper, men du behöver välja ett specifikt kommunikativt tillfälle som du ska arbeta med under webbkursen. Du får tillgång till kursen i 3 månader. En licens per deltagare gäller och du behöver logga in med
en egen e-postadress. När du klickar på köp kommer du att komma till vår partner Coursios sida för själva köpet. Där väljer du om du vill betala med kreditkort eller faktura via Klarna.

Det var hårt jobb som gav snabba och tydliga resultat! Din digitala retorikkonsult var perfekt för mig som ville bli retoriktränad på mina villkor – när jag vill och var jag vill. Jag fick tydliga retoriska verktyg och personlig feedback som hjälpte min presentation att bli mer inspirerande och mer träffsäker. "
Helen Alkfors, Brand Manager at SACHAJUAN

Hitta en kurs som passar dig

Vi erbjuder en rad olika retorikkurser och retorikutbildningar med inriktning på modern retorik, presentationsteknik och säljretorik.

Snacka Snyggt akademin är äntligen här!

Nu är de unika 100% webbaserade kurserna lanserade.

 

Bland annat hittar du:
Vardagssnack – för hela familjen
Sälj Snyggt
Snacka Snyggt – presentationsteknik
Digital presentationsteknik
Digitala möten