Framgångsrik feedback

Framgångsrik feedback

Alla har vi fått feedback som inte landat bra, och alla vet också hur det känns att inte få någon feedback alls. Företag som har lågt i tak för feedback har oftast också högt i tak för skitsnack – och skitsnack bygger inga framgångsrika team!

För att bygga ett team som är både starkt och flexibelt gäller det att minska antalet rosa elefanter i rummet och i stället fylla det med kunskap om hur vi skapar rätt förutsättningar för både formell och informell feedback. Huvudsyftet med denna utbildningen är att stärka ledarens och teamets skicklighet att ge och få feedback. Genom en ökad förståelse för vilka ingredienser som behövs för att feedback ska bli konstruktiv och genom en ökad kompetens i att uttrycka sina tankar och behoven skapas ett starkare samspel. Forskningen är entydig kring att team som har en framgångsrik feedbackkultur vågar tänka större, är snabbare att axla förändringar och känner större motivation till att gå till jobbet.

Framgångsrik feedback är perfekt för er som vill vända en nedåtgående trend, för er som vill skapa en stabil grund inför kommande förändringar eller för er bara vill ha en stimulerande och stärkande eftermiddag där skratt varvas med värdefulla insikter. Vi övar på olika sätt att ge feedback, som passar för de olika situationer som ni möter i er professionella vardag. Resultatet av utbildningen blir att ert team får ett helt nytt kommunikativt självförtroende och en förståelse för vad som skiljer en framgångsrik feedback mot en misslyckad sådan.

Innehållsförslag 

  • En positiv feedbackkultur – Introduktion.
  • Konkret kommunikation – Så skiljer du på sak och person.
  • Koppla din feedback till företagets värderingar, mål och vision.
  • Besvärliga budskap som landar snyggt.
  • Vanligaste misstagen vid feedback
  • Konstruktiva komplimanger – få dina medarbetare att växa genom beröm.
  • Hantera och förebygg konflikter.
  • Använd kroppsspråk och röst för ökad lyhördhet
  • Feedbackmaraton – stärk gruppens feedbackmuskler.
  • Fyra kommunikationsstilar för fyra kommunikationsstilar på jobbet.

Hör av dig till Serena på serena@snackasnyggt.se så skräddarsyr hon ett förslag till just er!

Vill du veta mer om kursen?

"Vi på WTMG är otroligt nöjda med Serenas feedback-workshop. Vi är en platt organisation med härlig familjekänsla vilket vi vill behålla även under tillväxt, varför det är viktigt att bygga en trygg feedback-kultur. För oss var det extra värdefullt att få verktygen att både ge och ta konstruktiv feedback för att utvecklas på ett hållbart sätt som individer och organisation. Tack!""
Sandra Gärnet, Heart Manager WTMG

Hitta en kurs som passar dig

Vi erbjuder en rad olika retorikkurser och retorikutbildningar med inriktning på modern retorik, presentationsteknik och säljretorik.

Snacka Snyggt akademin är äntligen här!

Nu är de unika 100% webbaserade kurserna lanserade.

 

Bland annat hittar du:
Vardagssnack – för hela familjen
Sälj Snyggt
Snacka Snyggt – presentationsteknik
Digital presentationsteknik
Digitala möten