Fakta om kursen
13.00-16.30
Från 2995kr ex. moms
Gå 5 betala för 4!
13.00-16.30
Från 2995kr ex. moms
Gå 5 betala för 4!

Härskartekniker med Elaine Eksvärd!

Det här är en workshop om härskartekniker. Här kommer du att få lära dig allt du behöver veta för att kunna hantera översitteri, avundsjuka och andra besvärliga beteenden på ett retoriskt vinnande sätt. Har du till exempel blivit kallad ”Lilla gumman” eller andra nedlåtande formuleringar så ger Elaine dig svar på tal. Vi pratar även om de fyra olika färgerna, röd, blå, gul och grön och hur deras olika sätt att kommunicera påverkar samspelet med andra.

Workshopen innehåller en blandning av dialog, kreativa övningar, snabbt tempo och hög igenkänningsfaktor. Ett utmärkt tillfälle för dig som vill utveckla dina retorikkunskaper och få nya praktiska färdigheter i hur du kan hantera människor i olika sammanhang. Workshopens syfte är att ge dig kunskaper i retoriskt självförsvar och är fyllt av verkliga exempel och användbara tips. Lär dig hur din personlighetstyp påverkar ditt sätt att kommunicera och hur du kan utveckla din kommunikation och retorik för att kunna hantera olika typer av människor. Lär dig identifiera och hantera härskartekniker. Och mycket mer!

Workshopen går bland annat igenom:

  • Härskartekniker – identifiera och hantera dem snyggt
  • Hantera besvärliga människor snyggt
  • Konsten att säga besvärliga saker snyggt
  • Konsten att ge och få feedback
  • Vad händer när vi blir utsatt för andras kritik eller avundsjuka?
  • Hur påverkar din personlighetstyp sätten att kommunicera, reagera och argumentera?
  • Fyra olika kommunikationsstilar, vilken personlighetstyp har du?
  • Utveckla din kommunikation så att du kan ge svar på tal till alla typer av människor.


En mycket inspirerande och lärorik workshop där föreläsning varvas med praktiska övningar. En kursledare som är engagerad, kunnig och rolig!"
Åsa Göransson, Swedavia
En workshop som jag tycker skulle vara obligatorisk för alla som vill jobba med människor, absolut alla chefer och projektledare!"
Annica Svennas, Maquet Critical Care AB

Hittar du inte det du söker?

Kontakta oss