Medieretorik

Individuell coachning i medieretorik

Kanske ska du medverka i media, eller helt enkelt vill vara förberedd om situationen uppstår. Oavsett är det bra att känna till medievärldens “dos and don’ts” för att känna sig trygg och redo. På vår individuella medieträning coachar och förbereder vi dig inför olika situationer som kan uppstå i kontakt med medierna. Vi hjälper dig att få fram ditt budskap så att det landar rätt. Du har också möjligheten att ge oss ett specifikt case som vi utgår ifrån och tränar inför. Vi kan också erbjuda ett unikt medieträningskoncept med Elaine Eksvärd och kriskommunikatören Paul Ronge. Tillsammans har de medietränat företag i kriser, men även i förebyggande syfte.

Vill du veta mer? Kontakta Serena på 076 214 32 16  eller jagvill@snackasnyggt.se så svarar hon gärna på dina frågor.

Vill du veta mer om kursen?

Medieretoriken med Elaine Eksvärd och Paul Ronge gav oss konkreta och effektiva verktyg för mediehantering. Jag kan varmt rekommendera deras kombination av Eksvärds moderna retorik och Ronges effektiva journalist och pr-tänk. Den ger ett försprång och säkerhet när journalisterna knackar på."
Mariann Eriksson, Kommunikationschef WWF

Hitta en kurs som passar dig

Vi erbjuder en rad olika retorikkurser och retorikutbildningar med inriktning på modern retorik, presentationsteknik och säljretorik.

Snacka Snyggt akademin är äntligen här!

Nu är de unika 100% webbaserade kurserna lanserade.

 

Bland annat hittar du:
Vardagssnack – för hela familjen
Sälj Snyggt
Snacka Snyggt – presentationsteknik
Digital presentationsteknik
Digitala möten