Sälj- och pitchretorik

Sälj in din idé

– vägar till snabba avslut och långsiktiga relationer

Denna kurs har ett tydligt mål; att få folk att köpa det ni vill att de ska köpa. Vare sig ni har begränsat med tid – eller inte – så behöver ni formuleringar som får folk att agera. Utöver en grundlig kommunikationsgenomgång ges ni även insikter om den bakomliggande psykologin för att vinna affären.

Vi jobbar med att skapa trovärdighet, nyfikenhet och välvilja gentemot era kunder, att slipa bort nervositet och ge självförtroende och verktyg för en framgångsrik säljretorik. Vi pratar om hur man med hjälp av retorikens verktyg kan representera företaget på bästa vis, och skapa en god och långvarig relation med sina kunder. Utöver detta går vi även igenom de maktstrategier som påverkar folk i din riktning.

Vi skräddarsyr gärna en lösning som passar just ert säljteam eller företag och ni väljer själva plats och omfattning om hel-, halv eller tvådagarskurs.

Innehållsförslag (beroende på upplägg och önskemål)

  • Slagkraftiga presentationer under tre minuter
  • Så gör pitchproffsen
  • Hantera introverta och extroverta kunder
  • Hjälpmedel till din pitch
  • Hantera skeptiska frågor snyggt
  • Förstå skillnaden mellan slagkraftiga och mindre slagkraftiga pitchar

Vill du veta mer om kursen?

Samarbetet med Snacka Snyggt har givit oss förutsättningar att fortsätta utveckla och träna på retorik, framförallt i våra förhandlingar. Det har lett till att vi har blivit snabbare och effektivare i dialogen med våra leverantörer, samt att vi numera inte bara vet vad vi ska säga utan också hur vi ska säga det."
Jörgen Andersson, affärsområdeschef Axfood

Hitta en kurs som passar dig

Vi erbjuder en rad olika retorikkurser och retorikutbildningar med inriktning på modern retorik, presentationsteknik och säljretorik.

Snacka Snyggt akademin är äntligen här!

Nu är de unika 100% webbaserade kurserna lanserade.

 

Bland annat hittar du:
Vardagssnack – för hela familjen
Sälj Snyggt
Snacka Snyggt – presentationsteknik
Digital presentationsteknik
Digitala möten