ft-kursbild4-liten-
Start / Företagskurser / Förhandla framgångsrikt

Förhandla framgångsrikt

Det här är kursen för er som vill förse arbetsplatsen med kommunikativa nycklar för att medarbetarna ska växa till trygga och skickliga förhandlare. Oavsett om det handlar om tydliga strategier för att få igenom dina förslag eller hantera ett nej och ifrågasättanden, så kommer kursen forma dig till en smart förhandlare med en tydlig strategi.

Förhandlingar är svåra samtal och ofta känner vi att vi drar det kortaste strået. Sanningen är att förhandlingar inte behöver vara svåra, vi har bara fått lära oss fel strategier som gör situationen mer komplicerad än vad den faktiskt är. Och få tränar tillräckligt mycket innan skarpt läge. I den här kursen får ni genomskåda klassiska myter och misstag om hur de flesta förbereder sig inför förhandlingar. Utöver det får ni forskningsförankrade och beprövade strategier som kommer ge resultat långt efter kursen är genomförd.

Ni väljer om ni vill ha en eller två dagars förhandlingsträning. Oavsett så djupdyker vi ner i psykologin och retoriken som krävs för att hantera förhandlingar på ett smart och effektivt sätt. Ni får lära er allt från hur ni hanterar mindre konflikter till att strategiskt lägga fram förslag som motparten har svårt att säga nej till. Ni får en förberedelsemall som hjälper er att få en tydlig bild av förhandlingssituationen och ger er övertaget genom att ni kommer att förstå hur ni ska navigera i de klurigare delarna av förhandlingen. Helhetsgreppet ni får med er från kursen är vikten av tydliga strategier samt hur ni kan vara tuff mot problemet men samtidigt trevlig mot personen. Detta säkerställer att ni kan stärka relationen med motparten samtidigt som ni får igenom det ni vill.

Innan uppdraget skickas en pre survey till medarbetarna kring deras förhandlingssituation och delar som de önskar att bli stärkta i. I avstämningssamtalet som kursledaren har med er som beställare innan uppdrag, presenteras både resultat av surveyn och förslag på upplägg av kursen. Efter uppdraget skickas en post survey som retorikkonsulten sammanställer och presenterar för er i ett uppföljningsmöte. På så sätt får ni inte bara en skräddarsydd kurs utan också en djupare förståelse för vilka områden i förhandlingen som era medarbetare behöver stärkas långsiktigt. Det senare för att ni framåt ska ha underlag för att träffsäkert rikta era insatser att främja smarta förhandlingar. Vi vill mao inte bara förse er med kommunikationsnycklar i förhandlingen utan också mätbara resultat i detsamma.

Snacka Snyggt logo

Vi håller kreativa utbildningar i modern retorik och kommunikation. Har ni en kommunikationsutmaning så matchar vi med en lösning. Allt du behöver är något att säga, vi ger dig lösningarna för att det ska landa snyggt.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev nedan!

När du prenumererar på nyhetsbrevet godkänner du också
Snacka snyggts integritetspolicy.

LinkedIn logo
LinkedIn logo

KONTAKTA OSS


jagvill@snackasnyggt.se

Gustav Eksvärd: 076 216 66 33

BESÖK OSS


Stockholm
Tegnérlunden 3, 2 TR
111 61 Stockholm

Göteborg
Kungsportsavenyn 1
411 36 Göteborg