Företagsanpassade kurser och utbildningar

–  Fysiskt och digitalt

Oavsett om er retoriska utmaning är att skapa ett mer konstruktivt arbetsklimat eller att slipa medarbetarnas presentationsteknik, så kan vi hjälpa till! Alla våra ämnen går att få i olika längder, för olika målgrupper och ges både fysiskt och digitalt!

Efter ett samtal med er kan vi sätta ihop en skräddarsydd retorikkurs, utbildning, workshop eller föreläsning utifrån era utmaningar och behov. Vi anpassar gärna upplägget för att passa er på bästa sätt gällande innehåll, längd och plats och ni får alltid en skräddarsydd agenda från någon av våra retorikkonsulter. Nedan ser ni ett axplock av vanliga förfrågningar. Vid frågor kontakta Serena på telefonnummer 076 214 32 16 eller jagvill@snackasnyggt.se

Medieretoriken med Elaine Eksvärd och Paul Ronge gav oss konkreta och effektiva verktyg för mediehantering. Jag kan varmt rekommendera deras kombination av Eksvärds moderna retorik och Ronges effektiva journalist och pr-tänk. Den ger ett försprång och säkerhet när journalisterna knackar på."
Mariann Eriksson, Kommunikationschef WWF

Hitta en kurs som passar dig

Vi erbjuder en rad olika retorikkurser och retorikutbildningar med inriktning på modern retorik, presentationsteknik och säljretorik.