Snack-snyggt-LP-Hero
Start / Företagskurser / Ledarskapsakademi

Ledarskapsakademi

Ni får en gedigen grund för att skapa både en hållbar möteskultur och en konstruktiv feedbackkultur. Era chefer kommer förstå hur man hanterar medarbetare i kris, håller engagerande möten, löser upp långdragna konflikter och mycket mer. Kursen är branschöverskridande och bra för såväl den erfarne ledaren som onboarding till den som är ny som chef. Era HR-ansvariga är där i syfte att fortsätta hålla igång ledarskapsprogrammet när Snacka Snyggts ledarskapstränare gjort premiäråret.

Det här är ingen standardkurs, utan er unika ledarskapsträning utformas utifrån era önskemål och utmaningar. Därför skickas först tre forskningsvaliderade frågeformulär om kommunikation och ledarskap till HR, personalansvariga och medarbetare. Med svaren som underlag och er värdegrund som kompass, ser vi till att värdeorden genomsyrar de avgörande områden för era ledares kommunikation. Efter fyra träffar har ledarna verktyg för tydlig och empatisk kommunikation, HR underlag för att hålla i ledarskapsträning och medarbetarna en tillvaro med kommunikativa ledare. Slösad tid på missförstånd blir efter kursen vunnen tid för jobb!

* Ni får med er 4 kursböcker/handböcker till alla 20 deltagare som avses agera som stöd mellan träffarna.

* Ni kommer att kunna kartlägga varje ledares kommunikativa styrkor och utmaningar, samt ha förutsättningar att hjälpa ledarna med utmaningarna.

Läs mer om hur vi kan lägga upp kursen

linkedin logo
Ladda ned PDF
Serena%20Mon%20de%20vienne1

Serenas workshop var en sådan träff. Tack vare hennes känsla för stilnivå lyckades hon möta deltagarna där dem är. Jag är supernöjd med hennes insats, den var helt enkelt strålande!

MARGARETHA KÜHNE – VICE VD, TIDNINGEN CHEF

Exempel på ämnen som kan ingå beroende på era utmaningar:
 • Tendenser som ger och tar kraft
 • Hur man påverkar folks inställning
 • Konflikthantering på jobbet
 • Att leda i kris
 • Hur beröm ska ges för att träffa rätt
 • Skapa ett konstruktivt arbetsklimat
 • Presentationsteknik
 • Härskartekniker – identifiera, hantera och eliminera
 • Konsten att säga besvärliga saker snyggt
 • Kommunikationsstilar
 • Övningar och feedback
Winningtemp

Winningtemp är Snacka Snyggts partner som forskningsvaliderat frågeformulären. Deras teknik bygger på AI, forskning och automation och de är ett av världens största HR-techbolag.

Snacka Snyggt logo

Vi håller kreativa utbildningar i modern retorik och kommunikation. Har ni en kommunikationsutmaning så matchar vi med en lösning. Allt du behöver är något att säga, vi ger dig lösningarna för att det ska landa snyggt.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev nedan!

När du prenumererar på nyhetsbrevet godkänner du också
Snacka snyggts integritetspolicy.

LinkedIn logo
LinkedIn logo

KONTAKTA OSS


jagvill@snackasnyggt.se

Serena Mon de Vienne: 076-214 32 16

BESÖK OSS


Stockholm
Tegnérlunden 3, 2 TR
111 61 Stockholm

Göteborg
Kungsportsavenyen 1
411 36 Göteborg