Snacka-snyggt-SS-Hero
Start / Företagskurser / Svåra samtal

Svåra samtal

På alla arbetsplatser förväntas ledare vara bra på sina jobb, kursen säkrar att de genom samtal också vårdar relationerna. Förekomsten av missförstånd är ofta i brist på andra metoder hur man hanterar de åtta olika samtalen som kursen innefattar. Ni kommer både kunna hantera och känna en gemensam seger i alltifrån reparationsamtal till acceptsamtal. Oavsett position ger kursen sanna medarbetare – de som samtalar med varandra.

Med utgångspunkt i era verkliga utmaningar får ni genom rollspel testa varje typ av samtal – kursledaren vägleder rollspelet. Kursen är både intensiv och interaktiv där kursledaren varvar teori med praktik. Målet är att få en sorts “konversationskompass” så att du kan styra de olika samtalen dit du vill. Resultatet blir autentiska samtal och därigenom trygga relationer på jobbet. Tidigare deltagare har även funnit stor nytta av kursen privat.

Kursen passar för chefer på alla nivåer och även för ledare utan personalansvar.

Snacka Snyggt logo

Vi håller kreativa utbildningar i modern retorik och kommunikation. Har ni en kommunikationsutmaning så matchar vi med en lösning. Allt du behöver är något att säga, vi ger dig lösningarna för att det ska landa snyggt.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev nedan!

När du prenumererar på nyhetsbrevet godkänner du också
Snacka snyggts integritetspolicy.

LinkedIn logo
LinkedIn logo

KONTAKTA OSS


jagvill@snackasnyggt.se

Gustav Eksvärd: 076 216 66 33

BESÖK OSS


Stockholm
Tegnérlunden 3, 2 TR
111 61 Stockholm

Göteborg
Kungsportsavenyn 1
411 36 Göteborg