ss-kursbild4-liten-
Start / Företagskurser / Vägar till arbetsglädje

Vägar till arbetsglädje

För att medarbetare ska ha energi att skapa resultat kartlägger vi vad de anser tar energi på jobbet. Detta både i en intervju med er som beställare samt en undersökning till era medarbetare för kursen startar. Det kommer att mynna ut i svar som kan härledas till alltifrån beteenden till jobbrutiner. Samlingsnamnet för de energidränerande fenomenen är “Härskartekniker”. Denna kurs avser att både identifiera och hantera dem så att det som kvarstår enbart är arbetsglädje.

Ni som arbetsplats kommer att ha god förståelse för vad härskartekniker är, hur de påverkar arbetsklimatet samt hur de hanteras snyggt! Ni lär er elva härskartekniker men ni kommer att få extra djup förståelse i de som förekommer hos er. Efter uppdraget skickas en post survey till alla deltagare för att ni ska få en god översikt kring de härskartekniker som ni ska vara vaksamma kring på er arbetsplats. Ni får alltså inte bara strategier utan också mätbara resultat, ni sedan kan följa upp och mäta långsiktigt.

Snacka Snyggt logo

Vi håller kreativa utbildningar i modern retorik och kommunikation. Har ni en kommunikationsutmaning så matchar vi med en lösning. Allt du behöver är något att säga, vi ger dig lösningarna för att det ska landa snyggt.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev nedan!

När du prenumererar på nyhetsbrevet godkänner du också
Snacka snyggts integritetspolicy.

LinkedIn logo
LinkedIn logo

KONTAKTA OSS


jagvill@snackasnyggt.se

Gustav Eksvärd: 076 216 66 33

BESÖK OSS


Stockholm
Tegnérlunden 3, 2 TR
111 61 Stockholm

Göteborg
Kungsportsavenyn 1
411 36 Göteborg