forelasningar-hero-liten
Start / Företagskurser / Kommunikationsakademi

Kommunikationsakademi

Kommunikation är en muskel, med denna akademi säkerställer du träningen. På alla arbetsplatser förväntas medarbetare att vara bra på sina jobb, här säkrar ni att era medarbetare också är skickliga kommunikatörer. Denna kurs är branschöverskridande då läkare, montörer, ekonomer och ingenjörer alla har tillfällen då retoriken kan utgöra ett avgörande utfall.

Det här är ingen standardkurs, utan er unika kommunikationsakademi utformad efter de områden som kommunikation är direkt avgörande. För att kartlägga i vilka områden era medarbetare behöver hjälp skickas ett (av Winningtemp*) forskningsvaliderat frågeformulär kring de situationer medarbetarna behöver bli stärkta i. Det kan vara alltifrån att hantera affekter, ge och få feedback, presentationsteknik, förhandlingsteknik och mycket mer. Med svaren som underlag skapar vi en skräddarsydd kommunikationsakademi med handfasta metoder för att kommunicera framgångsrikt. Er värdegrund och värdeord kommer att få agera som kompass för att säkerställa att de genomsyrar Er kommunikation oavsett situation. Bristen på kommunikation är en kostsam historia varför en kommunikationsakademi är en säker investering - både för arbetsmiljön och i kontakt med externa.

Winningtemp

Winningtemp är Snacka Snyggts partner som forskningsvaliderat frågeformulären. Deras teknik bygger på AI, forskning och automation och de är ett av världens största HR-techbolag.

Snacka Snyggt logo

Vi håller kreativa utbildningar i modern retorik och kommunikation. Har ni en kommunikationsutmaning så matchar vi med en lösning. Allt du behöver är något att säga, vi ger dig lösningarna för att det ska landa snyggt.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev nedan!

När du prenumererar på nyhetsbrevet godkänner du också
Snacka snyggts integritetspolicy.

LinkedIn logo
LinkedIn logo

KONTAKTA OSS


jagvill@snackasnyggt.se

Serena Mon de Vienne: 076-214 32 16

BESÖK OSS


Stockholm
Tegnérlunden 3, 2 TR
111 61 Stockholm

Göteborg
Kungsportsavenyen 1
411 36 Göteborg