elaine-lms-videorutor
DIGITAL UTBILDNING

Learning Management System – LMS

LÅT FLER TA DEL AV KOMMUNIKATIONSMETODER SOM SKAPAR FÖRÄNDRING

Learning Management System (LMS) är ett uppskattat och kostnadseffektivt sätt att erbjuda sina anställda utbildningsmöjligheter, men det måste också fyllas på med ett intressant och givande innehåll. Du som läser detta är säkert här för att ni, som de flesta andra, har insett att det kan vara knepigt att kommunicera inom företaget. Det finns tidsödande möten, svåra samtal, oönskade beteenden, komplexa presentationer och förhandlingar. I vårt LMS-erbjudande får du en professionellt uppsatt kursplan – från kartläggning av era behov till färdiga utbildningsmoduler så att fler kan ta del av allt från verksamhetsförändrande metoder till små tips som förenklar arbetslivet.

CASE: VOLVO

Volvo Cars ville först få verktyg för att hantera härskartekniker på möten, men efter en undersökning var det tydligt att härskarteknikerna egentligen var ett symptom på "sjukdomen" – back-to-back-möten. En stor årskostnad givetvis. Därför tog vi fram tolv digitala moduler med målet att sänka mötesfrekvensen som du kan se exempel på här under våra "case-videos."

CASE: WINNINGTEMP

Winningtemp har en AI-driven engagemangsplattform där de mäter arbetsglädje på arbetsplatsen. Genom att teama ihop med oss och LMS-erbjudandet kan Winningtemp nu även erbjuda en kurs med konkreta kommunikationsstrategier för att sänka personalomsättningen och förbättra välmåendet på arbetsplatsen. Kursen heter – "Hur man höjer sitt teams arbetsglädje".Snacka Snyggt logo

Vi håller kreativa utbildningar i modern retorik och kommunikation. Har ni en kommunikationsutmaning så matchar vi med en lösning. Allt du behöver är något att säga, vi ger dig lösningarna för att det ska landa snyggt.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev nedan!

När du prenumererar på nyhetsbrevet godkänner du också
Snacka snyggts integritetspolicy.

LinkedIn logo
LinkedIn logo

KONTAKTA OSS


jagvill@snackasnyggt.se

Serena Mon de Vienne: 076-214 32 16

BESÖK OSS


Stockholm
Tegnérlunden 3, 2 TR
111 61 Stockholm

Göteborg
Kungsportsavenyen 1
411 36 Göteborg