våra bloggartiklar

Ibland kan det kännas svårt att ta plats i ett rum där andra gör allt i sin makt för att synas och höras. Ofta är deras åsikter starka och det kan kännas jobbigt att behöva kämpa för att få en syl i vädret. Nedan får du fem tips på hur du ska gå till väga för att lyckas. Varför är du rädd? Till att…

Läs vidare →

Knepet för att lyckas trollbinda sin publik är att använda storytelling. Storytelling är när man kan återge en erfarenhet på ett sätt som får mottagaren att bli berörd. För att kunna göra detta gäller det att inte berätta vad som hänt, utan istället beskriva det. Det krävs en hel del träning för att…

Läs vidare →

Snacka Snyggt logo

Vi håller kreativa utbildningar i modern retorik och kommunikation. Har ni en kommunikationsutmaning så matchar vi med en lösning. Allt du behöver är något att säga, vi ger dig lösningarna för att det ska landa snyggt.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev nedan!

När du prenumererar på nyhetsbrevet godkänner du också
Snacka snyggts integritetspolicy.

LinkedIn logo
LinkedIn logo

KONTAKTA OSS


jagvill@snackasnyggt.se

Gustav Eksvärd: 076 216 66 33

BESÖK OSS


Stockholm
Tegnérlunden 3, 2 TR
111 61 Stockholm

Göteborg
Kungsportsavenyn 1
411 36 Göteborg