våra bloggartiklar

Som bebisar är kroppsspråk det första kommunikationssättet vi lär oss. Innan vi ens kan prata lär vi oss att förstå kroppsspråk och röstlägen. Det är också vårt första sätt att själva kommunicera på. Vi vet att det är viktigt att lära sig att prata, men det är inte det viktigaste. Att kommunicera…

Läs vidare →

Ibland kan det kännas svårt att ta plats i ett rum där andra gör allt i sin makt för att synas och höras. Ofta är deras åsikter starka och det kan kännas jobbigt att behöva kämpa för att få en syl i vädret. Nedan får du fem tips på hur du ska gå till väga för att lyckas. 1. Varför är du rädd? Till…

Läs vidare →

Snacka Snyggt logo

Vi håller kreativa utbildningar i modern retorik och kommunikation. Har ni en kommunikationsutmaning så matchar vi med en lösning. Allt du behöver är något att säga, vi ger dig lösningarna för att det ska landa snyggt.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev nedan!

När du prenumererar på nyhetsbrevet godkänner du också
Snacka snyggts integritetspolicy.

LinkedIn logo
LinkedIn logo

KONTAKTA OSS


jagvill@snackasnyggt.se

Serena Mon de Vienne: 076-214 32 16

BESÖK OSS


Stockholm
Tegnérlunden 3, 2 TR
111 61 Stockholm

Göteborg
Kungsportsavenyen 1
411 36 Göteborg